Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
pohádky a legendy

Čteme sami – genetická metoda - Jak si velká malá holčička upekla kouzelný den - 20%
Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
pohádky a legendy
Ukázky

Čteme sami – genetická metoda - Jak si velká malá holčička upekla kouzelný den

169 Kč
135 Kč
Moje první pohádky - 20%

Pohádky, které my i naše děti máme rádi.  Pohádky, které my i naše děti máme rádi. - O Karkulce - O perníkové chaloupce - O veliké řepě - O Šípkové Růžence - O Budulínkovi - O rybáři a zlaté rybce - O Popelce ... a další nejoblíbenější pohádkové příběhy.

pohádky a legendy
Ukázky

Moje první pohádky

179 Kč
143 Kč
Trpaslíci z pařezového domečku - 20%
Zahradní trpaslíci si žili spokojeně ve svém pařezovém domečku, dokud jim jednoho dne zloději nezničili jejich zahrádku.
pohádky a legendy
Ukázky

Trpaslíci z pařezového domečku

167 Kč
134 Kč
Vílí pohádky - 20%

Krásně ilustrované pohádky o vílách ocení především malé holčičky! Jednoho teplého jarního odpoledne vykvetla na opuštěné lesní mýtině veliká slunečnice a na jejím vrcholku se objevila maličká víla.

pohádky a legendy
Ukázky

Vílí pohádky

189 Kč
151 Kč
Kočičí pohádky - 20%
(1x)
Máte rádi moderní pohádky? Máte rádi kočky? Vítejte v Kočičích pohádkách! Poznejte nejslavnější kocouří kapelu, zjistěte, proč na jaře rozkvétají kočičky, a seznamte se s kočkou jménem Kalamita.
pohádky a legendy
Ukázky

Kočičí pohádky

237 Kč
190 Kč
Skřítek Permoníček - 20%
Takový život v lese, to je věc! Od samého rána je plný štěbetání, cvrlikání a pobíhání, prostě jedna radost. Když budete mezi stromy potichoučku, uvidíte a uslyšíte nejen zvířátka, ale i další lesní bytosti, jako jsou skřítkové a víly.
pohádky a legendy
Ukázky

Skřítek Permoníček

139 Kč
111 Kč
Pohádky Boženy Němcové - 20%
Klasické pohádky Boženy Němcové doplněné dětskými ilustracemi. Kniha obsahuje celkem 14 pohádek a 20 původních ilustrací.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky Boženy Němcové

69 Kč
55 Kč
Sportovní pohádky - 20%
V pohádkách se většinou nesportuje, a to je chyba, kterou napravuje tato vtipná knížka. Tady platí - co pohádka, to jeden sport a jeho tajemství. Tajemství, o kterých nikdo netuší!
pohádky a legendy
Ukázky

Sportovní pohádky

271 Kč
217 Kč
Bambulka a kouzelný plamínek - 20%
(15x)
Příběh čarodějnické holčičky Bambulky, určený především starším předškolním a mladším školním dětem. První z řady příběhů malé čarodějky Bambulky. V tomto příběhu zažívá Bambulka nejedno dobrodružství ve světě fantazie.
pohádky a legendy
Ukázky

Bambulka a kouzelný plamínek

89 Kč
71 Kč
Detektivové - 20%
(1x)
Bratrům Tomášovi a Kubovi přinese stěhování do nového domu netušené dobrodružství. Připojí se k tajné klučičí partě a společně s novými kamarády se stanou svědky krádeže vzácného obrazu. Důvtipní malí detektivové přivedou policii na stopu zloděje.
pohádky a legendy
Ukázky

Detektivové

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>