Nejprodávanější tituly - červenec 2021
písňové texty

Písně absurdní - 11%
(1x)
Po nahrávkách O smrti i vesele a Písně pro Ježíše vydává autor třetí CD. Po tématu smrti a tématu modlitby téma písňového smíchu. Při případném pouštění nahrávky dětem je třeba bedlivé rodičovské rozvahy!
písňové texty

Písně absurdní

340 Kč
302 Kč
Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta - 11%
Album, na němž kromě Skoumala zpívají také Zuzana Hanzlová, Hana Horká, Luděk Čtvrtlík, Lubor Šonka, Adéla Bubníková, Ilona Svobodová a C&K Vocal, bezesporu patří mezi to nej z tuzemské písničkové tvorby pro děti.
písňové texty

Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta

267 Kč
238 Kč
Kašpárek v rohlíku - 50%
(8x)
Devět ilustrovaných příběhů ze života Kašpárka v rohlíku od jeho narození po současnost. Dospěláci mohou číst nahlas, děti v duchu, předškolní piškoti prohlížet. Součástí je souhrnné vydání všech kašpárkových hudebních textů včetně těch dosud neveřejných.
písňové texty
Ukázky

Kašpárek v rohlíku

398 Kč
198 Kč
Vzdálená láska - 11%
(3x)
Útlý Rudelův zpěvník je v tomto svazku přetlumočen v plném rozsahu. Překlady jsou uvedeny studií o trobadorské poezii, zrcadlově konfrontovány s originálním zněním Rudelových canson a doprovozeny interpretačním komentářem.
písňové texty

Vzdálená láska

205 Kč
182 Kč
Řekni ďáblovi ne - 11%
Dnes už jde o klasickou nahrávku českého undergroundu 70. let - a přesto je toto vydání na CD vůbec poprvé přepsáno přímo z originálního pásu Robina Hájka a obsahuje všech šestnáct písní natočených v Praze dne 2. května 1978.
písňové texty

Řekni ďáblovi ne

270 Kč
240 Kč
Bojové písně/+audio/ - 20%
Souborné vydání textů písňového alba Bojové texty jednoho z nejlepších českých hudebních klaunů a písničkářských „mudrlantů“ je doplněné v interaktivní verzi o všech 16 tracků původního stejnojmenného CD.
písňové texty

Bojové písně/+audio/

120 Kč
96 Kč
The Plastic People of the Universe - 11%
Druhé, rozšířené a doplněné vydání textů legendární pražské undergroundové kapely.
písňové texty

The Plastic People of the Universe

241 Kč
214 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2