Nejprodávanější tituly - červenec 2021
mystika, kabala

Pán návratů - 11%
Na základě sledování cykličnosti času a pozorování opakujících se jevů na obloze, především pak z pozorování babylónských astrologů, vzniklo učení o věčném návratu. Také numerologie zastává představu, že vše se děje rytmech a cyklech.
mystika, kabala

Pán návratů

359 Kč
319 Kč
Andělé světla - 6%
(1x)
Karty Andělé světla vám mohou pomoci zbavit se starých negativních myšlenkových vzorců a emočních bloků, které vám v životě bránily ve spokojenosti a vývoji. Vnesou do vašeho vědomí světlo – a světlo obsahuje duchovní poznání a informace.
mystika, kabala

Andělé světla

135 Kč
127 Kč
Fraternitas Saturni - 20%
Největší německá okultní tajná společnost - Saturnovo bratrstvo (Fraternitas Saturni) - je ještě dnes nejživější a nejvýznamnější divotvůrčí společností v Německu a stále zůstává předmětem dohadů, podezření i potlačování.
mystika, kabala
Ukázky

Fraternitas Saturni

199 Kč
159 Kč
Mystika a vzdor - 11%
Dílo Mystika a vzdor představuje odvážný projekt „demokratizace mystiky“ pro náboženský život v sekulárním a pluralitním světě.
mystika, kabala

Mystika a vzdor

436 Kč
387 Kč
Wicca: První zasvěcení - 20%
(1x)
Kniha je stručným průvodcem základů moderního čarodějnictví, které vychází z pohanských kořenů. Jádro knihy tvoří autentická výpověď o čarodějnickém výcviku a o zasvěcení do tradice Wicca.
mystika, kabala
Ukázky

Wicca: První zasvěcení

99 Kč
79 Kč
Bratrstvo Bílé lóže
Otakar Griese se v knize obrací ke svým bratrům, kolegům s jasným oslovením katechismu mravů a přirozenosti duchovního poznání, vysvětlujíc tak základní myšlenky okultismu, míříc však i k hlubší podstatě.
mystika, kabala

Bratrstvo Bílé lóže

90 Kč
Mystika pro samouky - 20%
Kniha vás zasvětí do praktických duchovních cvičení, přístupných opravdu každému. Vnímání vyšší skutečnosti, které často přisuzujeme jen vyvoleným, je otevřeno komukoli, kdo o ně usiluje. Všichni se můžeme stát pány svých osudů.
mystika, kabala
Ukázky

Mystika pro samouky

104 Kč
83 Kč
Král světa
V předkládané studii se autor zabývá posvátnou symbolikou duchovního středu světa, „zemí živých“.
mystika, kabala

Král světa

148 Kč
Hadí grál - 11%
Tato kniha je příběhem neobyčejné cesty objevů, který vede k odhalení nejzazších tajemství a nevysvětlitelných záhad - včetně svatého grálu, elixíru života a kamene mudrců.
mystika, kabala

Hadí grál

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2