Nejprodávanější tituly - červenec 2021
rodina a dítě

Nejlepší nápady pro děti - 20%
Výtvarná tvorba je pro děti velice oblíbenou a zajímavou činností. Je pro ně hrou, ale i možností sebevyjádření, způsobem relaxace i terapie. Děti baví tvořit, zkoušet nové, pro ně neznámé techniky, objevovat a experimentovat.
rodina a dítě
Ukázky

Nejlepší nápady pro děti

144 Kč
115 Kč
Pohádkové příběhy k zábavě i k učení - 20%
Publikace, kterou právě držíte v ruce, vznikla se záměrem nabídnout učitelům a vychovatelům, kteří pracují s dětmi 1. stupně základní školy, a studentům učitelství náměty a didaktické hry.
rodina a dítě
Ukázky

Pohádkové příběhy k zábavě i k učení

157 Kč
126 Kč
Ze školky do školy - Cvičení a omalovánky pro předškoláky - 11%
Tato kniha je plná cvičení, která vaše dítě naučí pracovat podle předloh a psát číslice. Najdete v ní také omalovánky a úkoly, na nichž si vaše dítě rozcvičí ruku pro psaní.
rodina a dítě

Ze školky do školy - Cvičení a omalovánky pro předškoláky

89 Kč
79 Kč
Společenské hry - 20%
Praktická a přehledná kniha plná originálních her pro děti od 6 do 11 let je určena pedagogům, eventuálně i rodičům dětí na prvním stupni. Hry můžou využít učitelé v hodině dramatické výchovy, ve školní družině nebo rodiče doma.
rodina a dítě
Ukázky

Společenské hry

149 Kč
119 Kč
Něžná náruč rodičů - 14%
(6x)
Tato publikace je určena všem, kteří chtějí porozumět nejmenším dětem a nabídnout jim kvalitní péči. Vzhledem k tomu, že největší vliv na rozvoj dítěte v nejranějším věku mají rodiče, je kniha věnována zejména jim.
rodina a dítě

Něžná náruč rodičů

464 Kč
399 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 335 položek
<< < 1 .. 32 33 34