Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
cestování

Co v průvodcích nebývá - 20%

Poznejte Prahu z té zábavnější stránky! Kniha představuje Prahu tak, jak ji v ostatních průvodcích najdete jen stěží. Autorka poutavým způsobem přibližuje život pražských obyvatel od počátků osídlení do dvacátého století a věnuje se tématům, která často zůstávají čtenářům skrytá pod vrstvou místopisných hesel.

cestování
Ukázky

Co v průvodcích nebývá

209 Kč
167 Kč
Dotknout se nebe - 20%

Pronásleduj své sny... 365 dní. Jedním slovem byl to kalup! Křižoval jsem vzduchem mezi kontinenty a horstvy naší malebné planety jak stěhovavý dravec bez hnízda.

cestování
Ukázky

Dotknout se nebe

339 Kč
271 Kč
Hravý průvodce Prahou - 20%
Dostat děti ven dá někdy pěknou práci. Když ale máte chytrého pomocníka, který běžnou procházku promění v objevitelskou výpravu, máte vyhráno!
cestování
Ukázky

Hravý průvodce Prahou

249 Kč
199 Kč
Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor - 20%

Pokračování Neuvěřitelných příběhů z hor Parta přátel a jejich horská dobrodružství pod vedením gumového kuřete jsou zpět! Naši hrdinové vám tentokrát dají nahlédnout do radostí i strastí treků na Islandu, v Peru nebo Nepálu.

cestování
Ukázky

Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor

199 Kč
159 Kč
Saudade – Na kole a v kajaku kolem světa - 20%

Tři roky na cestě kolem světa a do nitra vlastní duše Ztroskotal na opuštěném ostrově v Karibiku, pracoval v čínském baru, stal se bezdomovcem v San Francisku, vyzval neprostupnou džungli Darién a projel pod polární září Aljašky.

cestování
Ukázky

Saudade – Na kole a v kajaku kolem světa

249 Kč
199 Kč
Van life - Život na kolech - 20%
Stovky funky vozidel, úžasná krajina a chytře navržené interiéry dodávek z celého světa.
cestování
Ukázky

Van life - Život na kolech

484 Kč
387 Kč
Vive la France! - 20%

Originální průvodce francouzskou kulturou Poznejte Francii z netradičního úhlu – očima jejího milovníka a znalce Jiřího Žáka. Ten svým nezaměnitelným způsobem vypráví o lidech, místech i literárních dílech, která jsou spjata se zemí galského kohouta.

cestování
Ukázky

Vive la France!

279 Kč
223 Kč
Výlety s tajenkou - 20%
Konec unuděných dětí na výletech! Ta nejlepší zábava pro celou rodinu! Nenechte se mýlit, nejedná se jen o tipy na 15 celoročních výletů s informacemi, které naleznete v běžných průvodcích.
cestování
Ukázky

Výlety s tajenkou

179 Kč
143 Kč
Zikmund 100 - 20%

Příběh cestovatelských legend ožívá v retrospektivě dvou obyčejných kluků Dva mladí muži se vydávají po stopách asijské cesty Zikmunda a Hanzelky. Dnešníma očima hledí na stejná místa, jako kdysi před šedesáti lety jejich slavní předchůdci. Fotí, natáčejí, baví se s lidmi a zjišťují, jak moc se svět změnil.

cestování
Ukázky

Zikmund 100

299 Kč
239 Kč
Jak jsem jezdil po Austrálii - 20%
Autentické a nevšední zážitky z Austrálie plné emocí, postaršího chlápka, podané úsměvnou a sebeironickou formou. Čtenář se pobaví a nalezne i poučení o zemi Jižního kříže.
cestování
Ukázky

Jak jsem jezdil po Austrálii

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>