Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
ženy

Být sama sebou

Poznat svou hodnotu, najít vlastní cestu. Autobiografie Veroniky Vieweghové. Člověk může snadno ztratit kontakt s vlastní podstatou, a pokud žije se slavným partnerem, platí to dvojnásob. Veronika Vieweghová si touto zkušeností prošla, aby nakonec zjistila, že by nikdy neměla zapomínat na vlastní touhy a sny.

ženy
Ukázky

Být sama sebou

249 Kč
Život v utajení
(2x)
Autorka ve svých fascinujících pamětech vypráví o výcviku a nasazení v elitní jednotce CIA, o pronásledování nebezpečných mezinárodních teroristů, ale také o manželství a narození dcery během práce v utajení.
ženy
Ukázky

Život v utajení

280 Kč
Alžběta II.
Nesmírně čtivá, ale badatelsky pečlivě připravená kniha ukazuje zblízka ženu, kterou známe jen na dálku, její čilou povahu, smysl pro humor a bystrý intelekt, díky nimž zvládá nejnáročnější úkoly pracovního i rodinného života.
ženy
Ukázky

Alžběta II.

269 Kč
Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika
(1x)
Jak může přežít řeholnice v pasťáku? Jak se ošetřuje prezident? Jak hovořit o víře v dnešní době? Jaké to bylo, vstoupit za komunistů do tajné řehole? Může řeholní sestra sledovat MS v hokeji, pít pivo a být aktivní na Facebooku?
ženy
Ukázky

Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika

246 Kč
Teď něco ze života
V prvním plánu této prózy vypráví Anna Blažíčková o svém životě v partnerském svazku s Přemyslem Blažíčkem (1932–2002), předním českým literárním vědcem. Nominováno v soutěži Magnesia Litera.
ženy
Ukázky

Teď něco ze života

218 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 25 položek
<< < 1 2 3