Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
všeobecné a ostatní

Hovory s doktory II - 20%
Barbara Nesvadbová a Jakub Knězů, autoři úspěšné knihy Hovory s doktory, oslovili dalších dvanáct předních českých lékařů, se kterými mluví nejen o jejich práci, ale i o víře, životě, odpovědnosti…
všeobecné a ostatní
Ukázky

Hovory s doktory II

209 Kč
167 Kč
Imunitní onemocnění: Když organismus ničí - 20%
Imunitní systém je už od narození hlavní obránce lidského organismu. Jak se ale máme zachovat, když tento promyšlený systém obrátí své zbraně proti našemu tělu?
všeobecné a ostatní
Ukázky

Imunitní onemocnění: Když organismus ničí

199 Kč
159 Kč
Mikrobiom lidského těla - 20%
Mikrobi jsou našimi celoživotními partnery v nemoci i ve zdraví. Nejdůležitější jsou pro nás na začátku života a před jeho koncem. Autoři podávají přístupnou formou nejnovější zásadní vědecké informace o mikrobiomu lidského těla.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Mikrobiom lidského těla

269 Kč
215 Kč
Rostliny v ájurvédě - 20%
Kniha zajímavým způsobem seznamuje čtenáře s energiemi, které jsou součástí každé byliny a poukazuje na energetické možnosti léčivých bylin.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Rostliny v ájurvédě

299 Kč
239 Kč
Síla viru - 20%

Rozhovor s hlavním epidemiologem IKEM o skrytých silách virů a bakterií Pouhým okem je nevidíme, ale ovlivňují nás zcela zásadně. Řeč je o virech a bakteriích, které jsou základem života na Zemi. Kdy jsou pro nás nebezpečné a kdy naopak prospěšné?

všeobecné a ostatní
Ukázky

Síla viru

249 Kč
199 Kč
Bylinky české zahrádky - 20%
Vše, co potřebujete vědět o bylinkách a jejich zpracování. Zahradních i volně rostoucích. Popisy, léčivé či chuťové vlastnosti, požadavky potřebné k růstu, jak a v čem je pěstovat. A to jak klasické „kuchyňské“ bylinky, tak i léčivky vhodné pro přípravu přírodních léčiv.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Bylinky české zahrádky

209 Kč
167 Kč
Jak na zdravé zuby - Bioléčba zubů - 20%
Zuby jsme dlouho považovali jen za nástroj na žvýkání a na zubního lékaře jsme pohlíželi spíš jako na opraváře. Dnes však víme, že velmi mnoho nemocí jako deprese, cukrovka, alergie a kardiovaskulární choroby mají svůj původ právě zde. Kdo chce žít zdravěji a být fit, neměl by zanedbávat péči…
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jak na zdravé zuby - Bioléčba zubů

209 Kč
167 Kč
Jak přežít léčení - 20%
(1x)

Není to jen tak, což může dosvědčit každý, kdo s nějakou vážnější nemocí zápolil. Známý psychiatr se na toto téma pokusil podívat s nadhledem vyplývajícím ze skutečně dlouholeté praxe a se sobě vlastním humorem.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Jak přežít léčení

230 Kč
184 Kč
Jídlo není nepřítel - 20%
Anorexie jako závažná porucha příjmu potravy je alarmujícím fenoménem dnešní doby.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jídlo není nepřítel

254 Kč
203 Kč
Menopauza - 20%
Kniha pro všechny ženy, které se nacházejí v období menopauzy, ale i pro ty, které se tam teprve blíží. Lehkou a laskavou formou nabízí jiný pohled na to, jak si poradit s hormonální bouří, která přechod provází.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Menopauza

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 56 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>