Nejprodávanější hudba - červenec 2021

Nebudu bydlet v Québecu
(1x)
Album Jiřího Dědečka Nebudu bydlet v Québecu přináší – po jedenácti letech od vydání CD natočeného se skupinou Úterý – nový autorův repertoár. Tradičně syrové a přímočaré písně jako Potkan, Sněmovní, Udavači.---

Nebudu bydlet v Québecu

270 Kč
Tak jsme vandrovali...
Jubilejní komplet písní k pětasedmdesátinám Pavla Lohonky.

Tak jsme vandrovali...

316 Kč
Zakázaní zpěváci druhé kultury
Zakázaní zpěváci druhé kultury mají nálepku alba, o kterém se dlouho moc nevědělo. Zásluhou Jiřího Pallase se na něm setkali interpreti tří hudebních sfér, kteří se jinak v životě většinou míjeli.

Zakázaní zpěváci druhé kultury

270 Kč
Zelená
Zelená je v poradí siedmy album Deža Ursinyho a v časovom poradí štvrtý z 80. rokov minulého storočia, kedy Dežova nahrávacia činnosť bola najintenzívnejšia.

Zelená

476 Kč
Believe
Světově proslulý, uznávaný a milovaný italský tenor Andrea Bocelli vydá 13. listopadu nové dechberoucí album Believe, které bude oslavovat sílu hudby k uklidnění duše.

Believe

1 196 Kč
Blues pro tebe
Album, které natočil Originální pražský synkopický orchestr pod vedením pana Pavla Klikara s Jiřím Suchým v roce 1998 nyní vychází v remasterované podobě. Výběr písní sahá k repertoáru Osvobozeného divadla, Semaforu či starým šlágrům a standardům.

Blues pro tebe

287 Kč
Dvě slunce
Aneta Langerová se po vzácném čase Na Radosti vydala domů do svého nitra a stala se pozorovatelem nových příběhů.

Dvě slunce

422 Kč
Folk Swings
Album Folk Swings, je výsledkem jedinečného projektu kapely B-Side Band a producenta Josefa Buchty s legendami české folkové scény a popovými osobnostmi.

Folk Swings

656 Kč
Greatest Hits
Guns N' Roses je americká hard rocková skupina založená v roce 1985 v Los Angeles.

Greatest Hits

1 061 Kč
Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková
(1x)
Mimořádné spojení třech výrazných pilířů české hudební scény. 2CD se záznamem koncertu ve Švandově divadle v Praze. Poslední koncert z úspěšné a beznadějně vyprodané šňůry patnácti koncertů po celé České republice v roce 2019.

Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 78 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>