Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
pro děti a mládež

Alea - dívka moře: Poselství deště - 20%
(1x)
Alea zná konečně pravdu – její matka Nelani žije. Doufá, že by od ní mohla získat důležité informace o mořských lidech, ale také o Anthee – Aleině dvojčeti. Posádka Alfa cru tedy dělá všechno proto, aby se s ní setkala co nejdříve.
pro děti a mládež
Ukázky

Alea - dívka moře: Poselství deště

249 Kč
199 Kč
Alea dívka moře: Tajemství oceánů - 20%
Alea a Alfa cru opět plachtí po moři, tentokrát na Island. Ona doufá, že tam najde svého otce a s ním i odpovědi na otázky, které ji tíží. Když ale dorazí na místo, musí se Alea postavit nejen své minulosti, ale setká se i se záhadným doktorem Orionem, který se věnuje výzkumu viru, který vyhubil mořské lidi.
pro děti a mládež
Ukázky

Alea dívka moře: Tajemství oceánů

249 Kč
199 Kč
Balada o ptácích a hadech - 20%
(3x)
Pohánějí ho ambice. Soupeření ho žene kupředu. Ale za moc se platí. Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé.
pro děti a mládež
Ukázky

Balada o ptácích a hadech

349 Kč
279 Kč
Časodějové – Hodinová věž - 20%
Mysleli jste si, že největší nebezpečí mají klíčníci za sebou? Ani zdaleka! Nyní se musí vydat do Časové propasti a najít Rozeklaný zámek. Zárukou má být časodějnická střela začasované klíčnice Diany, bez níž vílu nelze probudit z věčného spánku.
pro děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Hodinová věž

259 Kč
207 Kč
Čtyři mrtvé královny - 20%
(1x)

Dechberoucí pátrání po vrahovi čtyř královen Šestnáctiletá Keralie vypadá jako neviňátko, je však jednou z nejschopnějších zlodějek a lhářek v Quadaře. Varin je naopak poctivým občanem, pro nějž má pravda cenu zlata.

pro děti a mládež
Ukázky

Čtyři mrtvé královny

229 Kč
183 Kč
Hraju, abych žil 4 – Inferno - 20%
(1x)
Látka, z níž je utkána realita, praská ve švech. Na bránu Kremlu už klepou gnollští vyjednavači a do herních avatarů se stěhují duše polozapomenutých starodávných bohů.
pro děti a mládež
Ukázky

Hraju, abych žil 4 – Inferno

249 Kč
199 Kč
January a Deset tisíc dveří - 20%
(1x)

Když člověk vstupuje do dveří, musí mít odvahu vidět druhou stranu. January je ztělesněním zvědavosti a v obrovském sídle bohatého pana Locka se cítí jako jedna z podivných hraček a pokladů, které zdobí jeho chodby: oprašovaná, pečlivě udržovaná, ignorovaná, a hlavně úplně jinde, než by měla být.

pro děti a mládež
Ukázky

January a Deset tisíc dveří

299 Kč
239 Kč
Lunasterové - Skok nad hvězdami - 20%

První díl fantasy série od autorky Časodějů, která vás vynese do nebe Do chvíle, než se ve městečku objevila zvláštní dívka Celestina, zabíjel Tim čas potyčkami se svým největším soupeřem Alexem a běháním po střechách, odkud pozoroval vzdálené hvězdy.

pro děti a mládež
Ukázky

Lunasterové - Skok nad hvězdami

299 Kč
239 Kč
Nástroje smrti 2: Město z popela - 20%
(1x)
Clary Frayová si toužebně přeje, aby se její život zase vrátil do normálních kolejí. Ale co je vlastně normální, když jste lovec stínů, zabíjíte démony, vaše matka je v kómatu způsobeném zlověstným kouzlem..
pro děti a mládež
Ukázky

Nástroje smrti 2: Město z popela

249 Kč
199 Kč
Nástroje smrti 3: Město ze skla - 20%
(1x)
Clary postupně odhaluje další střípky z minulosti své rodiny a nalézá přitom spojence v tajemném lovci stínů Sebastiánovi. Valentýn sbírá veškeré síly, aby jednou provždy zničil všechny lovce stínů, a jediná šance, jak...
pro děti a mládež
Ukázky

Nástroje smrti 3: Město ze skla

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>