Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
učebnice - vzdělání

Anglický slovník na cesty - 20%
(1x)
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. A navíc – veselé obrázky vám zvednou náladu při řešení nečekaných zádrhelů!
učebnice - vzdělání
Ukázky

Anglický slovník na cesty

119 Kč
95 Kč
Angličtina pro lamy 2 - 20%
Angličtinář s mnohaletou praxí napsal knížku o anglickém jazyce, která je vtipná, a přitom poučná. Oslovit může nejen věčné začátečníky, ale i studenty, kteří mají potíže s tradičními učebnicemi nebo si prostě chtějí něco ujasnit.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Angličtina pro lamy 2

140 Kč
112 Kč
Chorvatský slovník na cesty - 20%
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. Šikovný pomocník obsahuje spoustu ilustrací znázorňující situace, které turisté musejí často řešit: na letišti, na nádraží, v hotelu, v obchodech, v lékárně, na policii ad.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Chorvatský slovník na cesty

119 Kč
95 Kč
Lucrezia Borgia A1/A2 - 20%
O papeži Borgiovi a jeho dětech se hodně mluvilo, a to už v době, kdy byli všichni z nich ještě naživu. Mluvilo se natolik, že i jejich současníci stěží rozlišovali skutečnost od představ, realitu od fantazie.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Lucrezia Borgia A1/A2

169 Kč
135 Kč
Nový zeměpis v kostce pro SŠ II. - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší přehled středoškolského zeměpisu „v kostce“, tedy stručně, přehledně a názorně. Je určena studentům, ale nejen jim.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Nový zeměpis v kostce pro SŠ II.

179 Kč
143 Kč
Programy gymnastiky a tance - 20%
Učební text oboru Gymnastika je určen jak studentům studijních programů realizovaných na UK FTVS, tak zájemcům z dalších fakult a vysokých škol připravujících učitele, trenéry a instruktory v oblasti sportu pro všechny.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Programy gymnastiky a tance

180 Kč
144 Kč
Slovníček pojmů z českého jazyka a literatury - 20%
Pojmy z českého jazyka a literatury jasně a přehledně! Každé heslo je vysvětleno a doplněno informacemi o tom, jakým způsobem se na daný pojem mohou ve škole ptát. Nechybí kontrolní úlohy, na kterých si děti otestují, jestli už všemu rozumí.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Slovníček pojmů z českého jazyka a literatury

119 Kč
95 Kč
Testové otázky z pediatrie - 20%
Publikace představuje soubor testových otázek z pediatrie, jejichž primárním cílem je opakování učiva a vymezení přibližného rozsahu předpokládaných znalostí před státní závěrečnou zkouškou z pediatrie.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Testové otázky z pediatrie

110 Kč
88 Kč
Anna Karenina - 20%
(1x)

Nejdramatičtější ruský román upravený pro výuku! Dvojjazyčné zpracování světoznámého románu Lva Nikolajeviče Tolstého se snaží zpřístupnit středně pokročilým studentům ruštiny tragický příběh ženy, která se nebála kvůli lásce vymknout konvencím doby.

učebnice - vzdělání
Ukázky

Anna Karenina

229 Kč
183 Kč
Čeština pro cizince B1 - 20%
Učebnice je • moderní Nabízí komplexní nácvik češtiny na úrovni B1. • univerzální Je určena všem národnostem: slovanským, západoevropským i asijským studentům. Najde své uplatnění na univerzitách v předmětech vztahujících se k praktickému jazyku, komerčních kurzech, v jazykových školách i letních intenzivních kurzech češtiny pro cizince.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Čeština pro cizince B1

389 Kč
311 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>