Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
esoterika a astrologie

Fraternitas Saturni - 20%
Největší německá okultní tajná společnost - Saturnovo bratrstvo (Fraternitas Saturni) - je ještě dnes nejživější a nejvýznamnější divotvůrčí společností v Německu a stále zůstává předmětem dohadů, podezření i potlačování.
esoterika a astrologie
Ukázky

Fraternitas Saturni

199 Kč
159 Kč
Základy praktické magie - 20%
(1x)
Dnes již klasické dílo hermetických věd, literatury vztahující se k tajným učením o podstatě a příčinách věcí, určených pouze zasvěceným, mapuje danou oblast od základních pojmů, jakými je definice magie.
esoterika a astrologie
Ukázky

Základy praktické magie

159 Kč
127 Kč
Wicca: První zasvěcení - 20%
(1x)
Kniha je stručným průvodcem základů moderního čarodějnictví, které vychází z pohanských kořenů. Jádro knihy tvoří autentická výpověď o čarodějnickém výcviku a o zasvěcení do tradice Wicca.
esoterika a astrologie
Ukázky

Wicca: První zasvěcení

99 Kč
79 Kč
Živlová magie - 20%
Zasvěcení do praktické magie podle posloupnosti živlů. Krátké shrnutí živlové teorie s důrazem na pratickou aplikaci. Jednotlivé živly a cvičení k nim, co přinese rovnováha živlů a jak ji pocítíme. Základy rituální praxe se živly.
esoterika a astrologie
Ukázky

Živlová magie

80 Kč
64 Kč
Vampyrismus & Magia posthuma - 20%
(1x)
G. Maiello popisuje vampyrismus v historickém kontextu, opírá se nejen o doklady lidové slovesnosti a literární citace, ale i o četná autentická svědectví a ověřené zprávy včetně archeologických nálezů, analyzuje je a interkulturálně porovnává.
esoterika a astrologie
Ukázky

Vampyrismus & Magia posthuma

149 Kč
119 Kč
Miluj svůj život - 20%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
esoterika a astrologie
Ukázky

Miluj svůj život

254 Kč
203 Kč
Sluneční znamení - 20%
(1x)
Výkladů slunečních znamení je obrovské množství. Pro vás jsme vybrali výklad mistrovský, výklad královny astrologie Lindy Goodmanové.
esoterika a astrologie
Ukázky

Sluneční znamení

198 Kč
158 Kč
Mystika pro samouky - 20%
Kniha vás zasvětí do praktických duchovních cvičení, přístupných opravdu každému. Vnímání vyšší skutečnosti, které často přisuzujeme jen vyvoleným, je otevřeno komukoli, kdo o ně usiluje. Všichni se můžeme stát pány svých osudů.
esoterika a astrologie
Ukázky

Mystika pro samouky

104 Kč
83 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 48 položek
<< < 1 .. 3 4 5