Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
rodina a dítě

Krizové situace výchovy a výuky - 20%
Autoři popisují část podstatných výchovných problémů projevujících se v současné rodině a hlavně ve školním prostředí. Zaměřují se především na konkrétní příběhy a situace ve školním prostředí.
rodina a dítě
Ukázky

Krizové situace výchovy a výuky

99 Kč
79 Kč
Maminko, důvěřuj si! - 20%
Otěhotněla jste a máte strach, jak všechno zvládnete? Jste na mateřské či rodičovské dovolené a nevíte, „kde vám hlava stojí"? Mgr. Jitka Nesnídalová vám ukáže, jakou cestou se dát.
rodina a dítě
Ukázky

Maminko, důvěřuj si!

169 Kč
135 Kč
Moderní didaktika - 20%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
rodina a dítě
Ukázky

Moderní didaktika

679 Kč
543 Kč
Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
rodina a dítě
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
rodina a dítě
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Péče o dítě po rozvodu a její úskalí - 20%
Rozvádíte se a není vám nejlépe? Jistě si uvědomujete, že v této nelehké situaci jde především o vaše děti, jimž byste měli věnovat zvýšenou pozornost a něhu, nikoli na ně přenášet své starosti.
rodina a dítě
Ukázky

Péče o dítě po rozvodu a její úskalí

195 Kč
156 Kč
Výukové metody v pedagogice - 20%
Jedinečný didaktický text se komplexně zabývá tématem výukových metod - jejich vývojem a klasifikací.
rodina a dítě
Ukázky

Výukové metody v pedagogice

195 Kč
156 Kč
Neklidné a nesoustředěné dítě - 20%
Publikace by měla přispět k tomu, aby hyperaktivní děti přestaly být neřešitelným problémem - včasné a správné výchovné vedení hyperaktivního dítěte může nejen zmírnit problémy, které tyto děti mají, ale některým i předejít.
rodina a dítě
Ukázky

Neklidné a nesoustředěné dítě

271 Kč
217 Kč
Prvních 365 dní v životě dítěte - 20%
Ojedinělá a didakticky velmi cenná publikace dokumentující psychomotorický vývoj dítěte v prvním roce života. Původní publikace byla přeložena v 36 zemích světa. Předkládaná publikace obsahuje nový komentář ke zcela unikátním fotografiím.
rodina a dítě
Ukázky

Prvních 365 dní v životě dítěte

186 Kč
149 Kč
Budeme mít děťátko - 20%
Jste těhotná žena, rodička či matka malého dítěte? Tak tato kniha je určena právě vám. Přináší odpovědi na otázky ohledně tělesných i psychických změn v průběhu těhotenství, radí, jak dodržovat správnou životosprávu, jaké speciální cviky provádět.
rodina a dítě
Ukázky

Budeme mít děťátko

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 59 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>