Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2021
zdraví a výchova dětí

Nejšťastnější miminko v okolí
Harvey Karp, uznávaný pediatr a odborník na vývoj dětí, je autorem zcela ojedinělé a originální publikace, v níž opět s humorem, laskavostí i sympatickým zaujetím provádí rodiče situacemi každodenního života.
zdraví a výchova dětí

Nejšťastnější miminko v okolí

287 Kč
Raketa 15 - 11%
(1x)
V tomto čísle si pořádně zapátráte. Dozvíte se, kdo je to detektiv a jak pracuje, jaké vědecké disciplíny využívá Scotland Yard nebo co je to alibi.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Raketa 15

89 Kč
79 Kč
Skládej! - 11%
V tomto sešitě si bude vaše dítě rozvíjet jemnou motoriku a zároveň si užije spoustu legrace při skládání obrázků z papíru a jednoduchých origami.
zdraví a výchova dětí

Skládej!

134 Kč
119 Kč
Příběhy z měsíční houpačky - 11%
Asi nejoblíbenější knihu Else Müllerové používají především rodiče jako četbu pro děti před spaním. Kniha je užitečná především pro rodiče dětí od čtyř let. Může však pomoci i učitelkám v mateřských školách, vychovatelkám v družinách a psychologům.
zdraví a výchova dětí

Příběhy z měsíční houpačky

296 Kč
263 Kč
Cvičení a terapie pro děti s autismem, Aspergerovým syndromem, ADD, ADHD, Poruchou smyslového zpracování a jinými poruchami učení - 11%
Tato kniha, která je zároveň cvičebním manuálem, napsala autorka pro rodiče s dětmi s autismem, Aspergerovým syndromem, ADD, ADHD, poruchou smyslového zpracování a jinými poruchami učení.
zdraví a výchova dětí

Cvičení a terapie pro děti s autismem, Aspergerovým syndromem, ADD, ADHD, Poruchou smyslového zpracování a jinými poruchami učení

268 Kč
238 Kč
Vylušti zakrátko, jak žije zvířátko - 11%

Zajímavosti ze světa zvířat formou hravého luštění! Myslíte si o sobě, že vám to pálí? Rádi s tužkou v ruce řešíte složité rébusy, záhadné šifry a zapeklité křížovky? Máte-li navíc rádi zvířátka a své kamarády toužíte překvapit zajímavostmi ze...

zdraví a výchova dětí

Vylušti zakrátko, jak žije zvířátko

179 Kč
159 Kč
Výchova ke zdraví - 11%
(1x)
Zdraví člověka je v současném pojetí chápáno jako vyvážený stav tělesné, duševní a sociální pohody. Je utvářeno a ovlivňováno mnoha činiteli a je předpokladem pro aktivní a spokojený život. Druhé aktualizované vydání.
zdraví a výchova dětí

Výchova ke zdraví

449 Kč
399 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

zdraví a výchova dětí
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami - 11%
Který slon je malý a který velký? Ukaž, který košík je plný a který prázdný. Která housenka je krátká a která dlouhá? Řekni, co je prázdné a co plné. Ukaž, která myška je vysoko a která nízko. Dolep samolepky na správná místa.
zdraví a výchova dětí

Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Rok s krtkem - 11%
Hra a prožitek představují nejefektivnější způsob předávání informací a osvojování si nových poznatků. Princip učení hrou vyzdvihuje také tato publikace, nabízející ve 23 kapitolách konkrétní a detailně připravené náměty pro práci s dětmi podle čtyř
zdraví a výchova dětí

Rok s krtkem

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 195 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 20 > >>