Nejprodávanější Kniha - červenec 2021
ekonomie

Entrepreneurs versus Cheaters - 11%
(1x)
Following his successful book, How to Run a Business without Risk (2016), Vladimir John, the founder of Meriglobe, is coming up with another practical manual on how to manage a business while avoiding the frequent pitfalls....
ekonomie

Entrepreneurs versus Cheaters

312 Kč
278 Kč
Hodnocení učitelů - 11%
Hodnocení pracovníků je nedílnou součástí práce každého vedoucího pracovníka. I ředitel školy musí hodnotit své pedagogy, jen v porovnání s jinými vedoucími pracovníky má mnohem složitější pozici.
ekonomie

Hodnocení učitelů

293 Kč
260 Kč
Punkové podnikání - 11%
Chytrá a zábavná kniha od zakladatele minipivovaru BrewDog shrnuje podstatu nevídaného úspěchu, kterého James Watt dosáhl punkovým přístupem.

ekonomie

Punkové podnikání

268 Kč
238 Kč
Zaměstnavatelé versus zaměstnanci - 11%
(2x)
Na velmi úspěšné knihy JAK PODNIKAT BEZ RIZIKA a PODNIKATELÉ VERSUS PODVODNÍCI z r. 2016 navazuje Vladimír John tématem, jež se dotýká téměř každého podnikatele....
ekonomie

Zaměstnavatelé versus zaměstnanci

267 Kč
238 Kč
Behaviorální finance - Implikace pro investory - 11%
Diplomová práce Michala Stupavského s názvem Behaviorální finance – Implikace pro investory je jednou z prvních odborných prací, které se tímto tématem zabývají u nás.
ekonomie

Behaviorální finance - Implikace pro investory

269 Kč
239 Kč
Co nesmíte vědět! 2 - 11%
(2x)

V bestselleru Co nesmíte vědět! Michael Morris názorně a srozumitelně vysvětlil, jak malá skupinka bankéřů sahá prostřednictvím hospodářských a měnových válek po totálním ovládnutí světa. V tomto druhém díle se zaměřil na politiku.

ekonomie

Co nesmíte vědět! 2

441 Kč
392 Kč
Elon Musk - 11%
(1x)
Elon Musk bývá označován za největšího inovátora současnosti, podnikatelského génia velikosti Steva Jobse. Také za workoholika, nesnesitelného egocentrika a podivína. Prředevším je ale Musk technologickým vizionářem, který mění sci-fi v realitu.
ekonomie

Elon Musk

395 Kč
351 Kč
Jak se stát skutečným lídrem - 11%
(1x)
Ke správnému vedení lidí nestačí mít jen pouhé vysoké IQ. Kromě „obyčejné“ inteligence totiž musí mít každý skutečný lídr ještě jinou - EMOČNÍ.
ekonomie

Jak se stát skutečným lídrem

224 Kč
199 Kč
Farnost sv. Prekéra - 11%
(1x)
Hlavním tématem je sociální jistota jako organizovaná solidarita. Van Istendael se zamýšlí nad tím, zda a jakým způsobem mohou Evropané bránit hodnotu sociální státnostiv prostředí ultraliberálního kapitalismu.
ekonomie

Farnost sv. Prekéra

134 Kč
119 Kč
Jak úspěšně řídit obec a region - 11%
Na trhu ojedinělá publikace prakticky ukazuje, jak efektivně přistupovat k řízení obcí a regionů s cílem zajistit kvalitnější a efektivnější veřejnou správu, vyšší zaměstnanost a konkurenceschopnost.
ekonomie

Jak úspěšně řídit obec a region

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 53 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>