Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
romány

Nemocnice Charité - Naděje a osud - 20%
Příběh o životě a smrti, o naději a osudu ve slavné nemocnici. Berlín v roce 1831.Ve městě už týdny panuje strach, že by se do Německa mohla dostat cholera.
romány
Ukázky

Nemocnice Charité - Naděje a osud

279 Kč
223 Kč
Neodolatelný ničema - 20%
(2x)
Lady Daphne Swiftová vždy obdivovala své dva bratry, kteří hrdě sloužili koruně. Ona sama je možná žena, ale je odhodlaná dokázat, že dovede být stejně užitečná jako muži v její rodině. Dokonce zajde tak daleko, že se tajně vdá za špióna.
romány
Ukázky

Neodolatelný ničema

209 Kč
167 Kč
Osudný okamžik - 20%
Každý má svůj názor. A každý má tajemství.Spustila jsem ho z očí jen na pouhou vteřinu.Stačila jedna malá chyba… Sára má hlídat syna své nejlepší přítelkyně.
romány
Ukázky

Osudný okamžik

269 Kč
215 Kč
Peklověk - 20%
Jasmína je osmačtyřicetiletá a krásná módní redaktorka s mírnou nadváhou. Neustále čelí útokům své matky, která nepřestává toužit po vnoučeti a své dceři tím připraví nejednu horkou chvilku.
romány
Ukázky

Peklověk

169 Kč
135 Kč
Rudá špionka - 20%

Co všechno je člověk ochoten udělat pro to, aby se zvednul ze dna? Válka a revoluce rozmetaly svět, ve kterém Naďa, dcera ruských aristokratů, dosud žila. Rodina přišla o veškerý majetek i občanská práva. Ve snaze zajistit si pohodlný život se provdá za horlivého bolševika a další vypočítavý čin následuje.

romány
Ukázky

Rudá špionka

249 Kč
199 Kč
V dobrém i zlém - 20%
Lizzie je mladá a úspěšná právnička. Navíc je šťastně provdaná za Sama, který je jí zcela oddaný. Jednoho dne jí zavolá starý známý, jenž je obviněn z vraždy své ženy Amandy, a žádá ji o pomoc. Zach je hlavní podezřelý. Lizzie dlouho váhá, ale nakonec souhlasí, že se jeho případu ujme.
romány
Ukázky

V dobrém i zlém

279 Kč
223 Kč
Dívka, žena, jiné - 20%
(1x)
Vítejte v Británii, jak ji ještě neznáte. Kniha Dívka, žena, jiné sleduje strhující osudy dvanácti britských žen na strastiplné pouti napříč uplynulým stoletím.
romány
Ukázky

Dívka, žena, jiné

289 Kč
231 Kč
Kronika Pickwickova klubu - 20%
Slavný humoristický román z pera jednoho z největších anglických romanopisců všech dob. Románovou kroniku tvoří „pozůstalé zápisy“ členů Dopisující společnosti Pickwickova klubu.
romány
Ukázky

Kronika Pickwickova klubu

319 Kč
255 Kč
Přítel z domova - 20%
(4x)
V malém americkém městečku Riverton ve státě Wyoming se koncem devadesátých let minulého století začíná odvíjet neobyčejný příběh.
romány
Ukázky

Přítel z domova

269 Kč
215 Kč
Rytmus, já & Malychin - 20%
(2x)

Vyražte na rockovou jízdu! Od autorky romantického bestselleru Kulti. Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Když jí brácha nabídne, aby s jeho kapelou jela na turné a prodávala merch, nerozhoduje se dlouho.

romány
Ukázky

Rytmus, já & Malychin

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 91 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>