Nejprodávanější Kniha - červenec 2021
detektivky

Lovec králíků - 11%
(3x)
Mistr thrilleru Lars Kepler je zpět s novým knižním trhákem o komisaři Joonovi Linnovi.
detektivky

Lovec králíků

332 Kč
295 Kč
Živí a mrtví
(1x)
Čtivá válečná novela bosensko-chorvatského spisovatele Josipa Mlakiće přináší českému čtenáři ojedinělý pohled na část jugoslávské války. Je zachycen velkou měrou autobiograficky. Příběh byl zfilmován.
detektivky

Živí a mrtví

80 Kč
Šachové figurky - 6%
(9x)
Závěrečný román trilogie z ostrova Lewis. (Skála, Muž z ostrova Lewis, Šachové figurky)
detektivky

Šachové figurky

280 Kč
263 Kč
Četnické případy
Četnické případy přibližují způsoby řešení zločinů československým četnictvem. Popisované příhody se skutečně udály a byly zpracovány za využití dobového tisku, odborné literatury i pamětí a vzpomínek bývalých příslušníků četnictva.
detektivky

Četnické případy

89 Kč
Svědkyně ohně - 6%
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
detektivky
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
367 Kč
Paganiniho smlouva - 11%
(6x)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy ...
detektivky

Paganiniho smlouva

332 Kč
295 Kč
Holčička, která měla ráda Toma Gordona - 11%
(2x)
Trishi Farlandové je devět let, stále si ještě hraje s panenkami a má ráda baseballového hráče Toma Gordona – ostatně dres s jeho jménem má na sobě i toho červnového dne, kdy se s rodinou vydává na výlet do přírody.
detektivky

Holčička, která měla ráda Toma Gordona

270 Kč
240 Kč
Lilliin deník - 11%
(1x)
V jezeře na anglickém venkově bylo nalezeno tělo mladé krásné ženy. Byla to tragická nehoda, nebo vražda? Druhý případ inspektora Steva Carmichaela
detektivky

Lilliin deník

288 Kč
256 Kč
Případy Soudce Ti. Hodný, zlý a soudce Ti - 11%
Existuje souvislost mezi vraždou válečného hrdiny rozřezaného na kusy, podezřelými aktivitami věhlasného kaligrafa, záhadným zmizením sbírky nefritů a nejasnostmi v manželství obchodníka s čajovými konvicemi?
detektivky

Případy Soudce Ti. Hodný, zlý a soudce Ti

234 Kč
208 Kč
Slyšet jeleny zpívat - 11%
(19x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
detektivky
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 230 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 23 > >>