Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2021
povídky

Křehké věci - 11%
Sbírka strašidelných, humorných i velice zvláštních povídek, které získaly prestižní ceny, i ty, které zatím vyšly jen v naprosto okrajových tiskovinách, na internetu nebo vůbec nikde. Jedna novela doplňuje knihu Američtí bohové.
povídky

Křehké věci

269 Kč
239 Kč
Moderní egyptské povídky - 11%
(1x)
Kniha Moderní egyptské povídky - Antologie moderní egyptské povídkové tvorby 1914-2014 zahrnuje překlady povídek od 23 autorů, kteří představují několik generací egyptských tvůrců.
povídky

Moderní egyptské povídky

238 Kč
211 Kč
Povídání od Bílého potoka - 11%
Autor zve čtenáře do osmdesátých let minulého století na polesí Bílý Potok, kde jedenáct let pracoval jako vedoucí polesí. Témata do knihy čerpal právě tam.
povídky

Povídání od Bílého potoka

224 Kč
199 Kč
Třicet let v Africe
O životě Afričanů v místech, kudy nevedou turistické trasy, o místech v Africe, kde žijí pouze uprchlíci, ale i o životě lidí, kteří chtějí Africe pomáhat.
povídky
Ukázky

Třicet let v Africe

45 Kč
Na hraně - 18%

Povídky pojednávají o zlomových emocích lidských životů – o chvíli, kdy si dítě uvědomí, že jeho otec není superhrdina, o situacích, kdy známý svět přestane dávat smysl a začne se rozpadat.

povídky
Ukázky

Na hraně

158 Kč
129 Kč
Trapné povídky - 11%
Trapné povídky vyšly poprvé v roce 1921. Karel Čapek se v nich svým nezaměnitelným stylem zaměřuje na osudy lidí a jejich charaktery. Po přečtení knihy zjistíte, že od doby napsání těchto povídek se vlastně moc nezměnilo.
povídky

Trapné povídky

197 Kč
175 Kč
Arabesky /  Povídky malostranské - 11%

Nerudovy povídky patří k vrcholným dílům české literatury devatenáctého století. Edice v České knižnici netradičně vychází z prvního vydání obou děl.

povídky
Ukázky

Arabesky / Povídky malostranské

314 Kč
279 Kč
Cizinky - 11%
Knihkupec, básník a prozaik Stanislav Struhar patří do nepočetné rodiny německy píšících Čechů. Jeho kniha Cizinky přináší dvě novely, které spojuje autorovo oblíbené téma pobytu v cizí zemi.
povídky

Cizinky

179 Kč
159 Kč
Maltese stories / Maltské povídky - 11%
Jde o česko-anglickou knihu povídek z dnešní doby, kdy je Malta v Evropské unii, příběhy českého chirurga, který je pozván na Maltu, aby provedl unikátní operaci.
povídky

Maltese stories / Maltské povídky

270 Kč
240 Kč
Všechny řitě světa i ta má - 6%
(2x)
Nové vydání zřejmě nejúspěšnější knihy Bukowského znalému čtenáři připomene autorův styl; čtenář, který se setkává s dílem Bukowského poprvé, pohlédne prostřednictvím sedmadvaceti povídek na Spojené státy americké.
povídky
Ukázky

Všechny řitě světa i ta má

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 70 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>