Nejprodávanější tituly - červenec 2021
sci-fi

Blade Runner
(1x)
Jeden z nejslavnějších sci-fi románů. Rick Deckard je policejním agentem pověřeným likvidací lidských replikantů, dokonalých reprodukcí člověka, používaných pro práci na kolonizovaných planetách.
sci-fi

Blade Runner

259 Kč
Playground
(3x)

Přístavní město plné násilí je nebezpečné místo. A ze všeho nejnebezpečnější je dětské hřiště.

sci-fi

Playground

314 Kč
Balada o ptácích a hadech
(3x)
Hunger Games se vracejí! Poznejte minulost Coriolanuse Snowa. Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry.
sci-fi
Ukázky

Balada o ptácích a hadech

494 Kč
Silo
(5x)
„Pokud tě nezabijí lži, udělá to pravda.“ Úvodní část kultovní postapokalyptické trilogie, která oslovila čtenáře po celém světě, vyšla ve čtyřiceti zemích a dvaceti jazycích.
sci-fi

Silo

359 Kč
Válkotvůrci
(2x)
V Římě navštívíte místo, kde se během pandemie sejdou dva zvláštní milenci, potkáte vojáky budoucnosti, muže za oponou, kteří rozpoutávají války ve prospěch lidstva, setkáte se s chlupatými mimozemšťany.
sci-fi

Válkotvůrci

269 Kč
Bídné roky 2
Druhý díl (pův. vyd. 1976) vědeckofantastického, postapokalyptického románu norského spisovatele zobrazuje budoucnost osmimilionového velkoměsta, nad nimž se vznáší hrozba hospodářského civilizačního zániku.
sci-fi

Bídné roky 2

313 Kč
Dřív, než tě uspí démoni
(1x)
Každou noc budí Quinn ze spánku démoni. Pronásledují ji a šeptají ji o smrti. Že se s dívkou děje něco zlého, si všimne až spolužák Aaron, který má schopnost jejím ošklivým snům zabránit. Stane se jejím ochráncem, ale démoni se je snaží rozdělit.
sci-fi

Dřív, než tě uspí démoni

260 Kč
Hledání Uldanů - Galaktogon 2
Realita je passé, Galaktogon nabízí mnohem víc. Alexis se po útoku vraha ocitá v nelehké životní situaci, ze které existuje jediná cesta ven – Galaktogon. Aby splatil dluh v reálu, musí vydělávat ve hře. Jak? Vesmírným pirátstvím!
sci-fi

Hledání Uldanů - Galaktogon 2

314 Kč
Mise na planetě
Váleční hrdinové před důchodem nejsou obvykle odvoláváni a posíláni do dalekých končin galaxie kvůli rutinnímu vyšetřování.
sci-fi

Mise na planetě

134 Kč
Plamenům navzdory
Krátce poté, co Gornská hegemonie odhalí své spojenectví s novým protivníkem Federace – koalicí galaktických mocností známou jako Typhonský pakt – je stižena ekologickou katastrofou, která zničí planetární líheň její válečnické kasty.
sci-fi

Plamenům navzdory

359 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 231 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 24 > >>