Nejprodávanější tituly - červenec 2021
romány

Osudný okamžik - 74%

Každý má svůj názor. A každý má tajemství. Spustila jsem ho z očí jen na pouhou vteřinu. Stačila jedna malá chyba…

romány

Osudný okamžik

303 Kč
80 Kč
Peklověk
Jasmína je osmačtyřicetiletá a krásná módní redaktorka s mírnou nadváhou. Neustále čelí útokům své matky, která nepřestává toužit po vnoučeti a své dceři tím připraví nejednu horkou chvilku.
romány
Ukázky

Peklověk

169 Kč
Rozum a cit
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romány

Rozum a cit

314 Kč
Rudá špionka

Co všechno je člověk ochoten udělat pro to, aby se zvednul ze dna? Válka a revoluce rozmetaly svět, ve kterém Naďa, dcera ruských aristokratů, dosud žila. Rodina přišla o veškerý majetek i občanská práva. Ve snaze zajistit si pohodlný život se provdá za horlivého bolševika a další vypočítavý čin následuje.

romány
Ukázky

Rudá špionka

249 Kč
Růže a tis
(1x)
Královna napětí vykreslila další působivý – a tentokrát tragický – psychologický příběh. Hugh Norreys, jehož nehoda upoutala na invalidní vozík, se ocitá v městečku St Loo, kde právě vrcholí předvolební boj.
romány

Růže a tis

296 Kč
V dobrém i zlém
Lizzie je mladá a úspěšná právnička. Navíc je šťastně provdaná za Sama, který je jí zcela oddaný
romány

V dobrém i zlém

359 Kč
Ve znamení lukostřelce
Z kolony rakouských válečných zajatců uprchne při průchodu landštejnskou zemskou bránou jeden z ostře střežených vězňů.
romány

Ve znamení lukostřelce

314 Kč
Volba - Klíčový okamžik
(3x)
Kniha Volba je literárním debutem mladého českého autora Jakuba Trpiše. Prolínají se v ní prvky duchovní literatury, sci-fi, detektivky, psychologického i milostného románu. Poprvé vyšla v roce 2012. Příběh v sobě nese silné poselství.
romány

Volba - Klíčový okamžik

431 Kč
Zrádcové Říma
Píše se rok 56 n. l. Generál Corbulo shromáždil pro válku s Parthií vojsko o síle dvaceti tisíc mužů. Druhá pretoriánská kohorta pod velením veteránů tribuna Catona a centuriona Macrona je připravena k boji.
romány

Zrádcové Říma

359 Kč
Dům ozvěn
Veliký starodávný dům na anglickém venkově získala Joss Grantová jako dědictví po matce, kterou nikdy nepoznala. Když se s manželem a malým synkem do bývalého rodinného sídla přistěhují, začnou se dít záhadné věci.
romány

Dům ozvěn

269 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 153 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 16 > >>