Nejprodávanější Kniha - červenec 2021
učebnice

Speak English - Základní kniha
V této knize naleznete veškerá gramatická pravidla k celé sérii Speak English.
učebnice

Speak English - Základní kniha

98 Kč
Speak English 1
Edice Speak English je série čtivých a naučných knih v pěti rozdílných úrovních. Celou edici spojuje Základní kniha, ve které je podrobně shrnuta gramatika a slovní zásoba každé úrovně.
učebnice

Speak English 1

80 Kč
Šimonovy pracovní listy 1 - 11%
Pracovní listy jsou určeny pro děti od 3 let až po žáky prvních tříd. Mají zpestřit práci dětí a pomoci jim při osvojování základních vědomostí a dovedností.
učebnice

Šimonovy pracovní listy 1

134 Kč
119 Kč
Šimonovy pracovní listy 8 - 11%
Soubor cvičení a her určených k rozvíjení těch schopností dětí předškolního věku, které jim po nástupu do školy pomohou zvládnout matematiku.
učebnice

Šimonovy pracovní listy 8

143 Kč
127 Kč
Šimonovy pracovní listy 9 - 11%
Rozvoj pozornosti, cvičení postřehu, zraková diferenciace, rozvoj myšlení. Grafomotofické tvary, rozlišování základních geometrických tvarů, procvičování zrakové syntézy a analýzy.
učebnice

Šimonovy pracovní listy 9

125 Kč
111 Kč
Špatnej Česko-ruský slovník UNCENSORED - 11%
Kniha se skládá z Česko-ruského Slovníku (cca.180 stran) a Dodatků (110 stran), ve kterých jsou shromážděny a systematizovány: hovorové a vulgární výrazy, teritoriální a sociální dialekty, slangová slova a výrazy, žargon a vulgarismy atp.
učebnice
Ukázky

Špatnej Česko-ruský slovník UNCENSORED

540 Kč
480 Kč
Voda na Zemi - 11%
Kniha přináší souhrn současných základních znalostí z hydrologie, hydrochemie, hydrobiologie, ochrany životního prostředí, úpravárenství a vodního hospodářství.
učebnice

Voda na Zemi

873 Kč
776 Kč
Angličtina – cvičebnice pro začátečníky - 11%
Přestaňte se učit slovíčka a gramatiku odděleně. Použijte tuto cvičebnici a procvičujte je osvědčeným, praxí prověřeným způsobem – překladem vět!
učebnice

Angličtina – cvičebnice pro začátečníky

224 Kč
199 Kč
Barevné příklady 2 - 11%
Pracovní sešit je zaměřen na procvičení matematiky pomocí vybarvování. Početní příklady spojené s pestrostí barev podporují logické myšlení, kreativitu a prohlubují získané matematické dovednosti. Žáci si zábavnou formou procvičí probrané učivo matematiky. Propojení úloh s barevnou vizualizací přispívá k rozvoji jejich fantazie a představivosti.
učebnice

Barevné příklady 2

89 Kč
79 Kč
Barevné úlohy z češtiny pro 2. ročník - 11%
Pracovní sešit slouží k procvičování učiva v hodinách čtení a psaní ve třídě a také k domácí přípravě. Obsahuje různorodá zábavná cvičení pro upevnění a zpestření učiva. Ilustrace jsou určeny k vybarvování a procvičování učiva. Barevné úlohy z češtiny jsou součástí ucelené řady učebnic a pracovních sešitů Hravá čeština pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol.
učebnice

Barevné úlohy z češtiny pro 2. ročník

98 Kč
87 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 259 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 26 > >>