Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
psychologie pro každého

Psychologie osobnosti - 20%
(1x)
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
psychologie pro každého
Ukázky

Psychologie osobnosti

424 Kč
339 Kč
Revoluční metoda uvolňování traumatu - 20%
Kniha Revoluční metoda uvolňování traumatu ukazuje, jak se stres, úzkost a trauma podepisují na naší psychické a fyzické kondici. Jak ale její autor dokládá, i ta nejotřesnější zkušenost nám může otevřít cestu ke spokojenějšímu životu...
psychologie pro každého
Ukázky

Revoluční metoda uvolňování traumatu

215 Kč
172 Kč
25 typů lidí - jak s nimi jednat, jak je vést a motivovat - 20%
Jak poznat a efektivně komunikovat s negativistou, popletou nebo arogantním člověkem? Třetí vydání oblíbené knížky přibližuje pět nových typů lidí: člověka podezíravého, upovídaného, přecitlivělého, konzervativního a příbuzného.
psychologie pro každého
Ukázky

25 typů lidí - jak s nimi jednat, jak je vést a motivovat

203 Kč
162 Kč
Mít vše hotovo - 20%
(1x)
Nestíháte? Přetéká vám kalendář odsouvanými úkoly? Pokud jste na předchozí otázky odpověděli spíše kladně, tato kniha pro vás bude užitečná.
psychologie pro každého
Ukázky

Mít vše hotovo

279 Kč
223 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
psychologie pro každého
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
psychologie pro každého
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 20%
(2x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

322 Kč
258 Kč
Jak zvládnout syndrom vyhoření - 20%
Kniha přichází s překvapivým zjištěním: skutečnou příčinou vyhoření není přetížení a vyčerpání. To jsou pouze následky. K vyhoření dochází proto, že nemáme zdravý vztah k sobě a k lidem kolem sebe.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak zvládnout syndrom vyhoření

229 Kč
183 Kč
Lovefullness - 19%
Víte, že Vaše pocity mají neomezenou sílu? Je to Vaše dokonalost ve Vás. Můžete znovuobjevit tento potenciál skrze tuto metodu. Tato kniha je souborem vysvětlení a instrukcí jak pracovat s touto metodou.
psychologie pro každého
Ukázky

Lovefullness

47 Kč
38 Kč
Nemoci pocházejí z emocí - 20%
Tato kniha vám vysvětlí, jak vzniká nemoc, a jak je důležité neplýtvat energií, ale tvořit. Pokud se někdo nechce vyléčit, je to jeho lenost. Stačí najít duchovní příčinu nemoci a člověk se zázrakem uzdraví.
psychologie pro každého
Ukázky

Nemoci pocházejí z emocí

270 Kč
216 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 98 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>