Nejprodávanější audioknihy na CD - červenec 2021
česká

Kytice - 11%
(2x)
Veršované skladby baladického rázu založené na pověstech národů slovanských i jiných. Recituje Jaroslava Adamová.
česká

Kytice

152 Kč
135 Kč
Marco - 11%
(3x)

Žádné zákoutí není dost temné… Jak se ztratit v ulicích Kodaně, aby vás nenašel nikdo z rodinného klanu ani policie? Patnáctiletý Marco utíká před svým strýcem, který by ho chtěl zmrzačit, aby jako žebrák víc „vydělával“.

česká

Marco

296 Kč
263 Kč
Nesmírný - 11%
(2x)

Oddělení Q znovu v pohotovosti. Šéfa oddělení Q Carla Morcka vyruší při obvyklém ranním šlofíku v práci telefon. Požádá ho o pomoc kolega z Bornholmu, ale Carl odmítne. O několik hodin později za to ponese následky...

česká

Nesmírný

323 Kč
287 Kč
Vítejte v Pekle! - 11%

(P)O čertech zábavná kniha pro všechny malé zlobily a zlobilky. Tak jako se děti straší čerty, tak se čertí děti straší lidmi. Protože stejně jako je pro lidi peklo za trest, je pro čerty největším trestem jít mezi lidi.

česká

Vítejte v Pekle!

179 Kč
159 Kč
Anička ve městě - 11%
Poslechněte si nový příběh z oblíbeného cyklu o školačce Aničce!
česká

Anička ve městě

179 Kč
159 Kč
Frankenstein - 11%
(1x)
Hororový román Frankenstein neboli moderní Prométheus je literárními odborníky považován za zakladatelské dílo tak zvaného gotického žánru a podle některých spisovatelů se jedná i o první skutečné sci-fi.
česká

Frankenstein

359 Kč
319 Kč
Lolita - 11%
(4x)
Výstřední zpověď čtyřicátníka Humberta Humberta o jeho zničující erotické posedlosti kouzlem „nymfičky“ Dolores Hazeové vzbudila krátce po svém vzniku bouři odporu i nemístná očekávání, aby pak zajistila svému autorovi celosvětový věhlas.
česká

Lolita

305 Kč
271 Kč
Pohádková medicína - 11%
Jiří Lábus, Bára Hrzánová, Jan Potměšil a Marka Míková se sešli v nahrávacím studiu, aby načetli pohádky pro děti v rámci projektu Loutky v nemocnici. Po albu písniček Dobrá medicína přinášejí Loutky v nemocnici čtyři namluvené pohádky, které budou dělat radost především nemocným dětem.
česká

Pohádková medicína

224 Kč
199 Kč
Sherlock Holmes - Vyděrač / Žlutá tvář - 11%
Sherlock i Dr. Watson vstoupí do případu proslulého londýnského podvodníka a vyděrače. Když vše skončí jeho smrtí, nemají nejmenší důvod prozradit jméno vraha. Žena pana Munro tajně navštěvuje podivného pána se žlutou tváří v tajemném domě.
česká

Sherlock Holmes - Vyděrač / Žlutá tvář

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 101 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>