Nejprodávanější tituly - srpen 2021

Kouzla rodu Thornů
(5x)
Strhující fantasy, ve které knihy žijí vlastním životem a mohou i zabíjet. Elisabeth vyrůstala v jedné z austermérských veleknihoven.
Ukázky

Kouzla rodu Thornů

404 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

268 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží
(6x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

448 Kč
Mycelium III : Pád do temnot
(5x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
Ukázky

Mycelium III : Pád do temnot

538 Kč
Netopýr
(7x)
Nad prvním případem detektiva Harryho Holea se vznáší netopýr – pradávný symbol smrti.
Ukázky

Netopýr

404 Kč
Pravomil Raichl
(1x)
Kniha Jaroslava Čvančary Pravomil Raichl – život na hranici smrti vychází ve druhém vydání. Je historickou, zčásti memoárovou publikaci, obsahující přes 500 unikátních fotografií a materiálů.

Pravomil Raichl

449 Kč
Propletený život
(1x)
Kniha Propletený život vás vezme do opomíjeného a zázračného světa hub a ukáže vám, že představují klíč k porozumění nejen planetě, na níž žijeme, ale i životu samotnému. Vydejte se na pouť, která vás změní k nepoznání.

Propletený život

448 Kč
Přízrak
(6x)
Detektiv Harry Hole se po třech letech strávených v Hong Kongu vrací domů do Norska, nejde ovšem o žádnou zdvořilostní návštěvu.
Ukázky

Přízrak

404 Kč
Advokátův syn
(1x)
Sophia Giffordová zůstává se svými zářivě rudými vlasy a spoustou pih na konci své třetí společenské sezony stále nezadaná, a proto je rozhodnutá, že přijme nabídku svého současného nápadníka pana Fawcetta – pokud se ovšem vysloví...

Advokátův syn

296 Kč
Agnes a zakázaná hora
(3x)
Agnes žije v pralesním kmeni Magrejů. Lidé z její vesnice se rodí s nějakým neobyčejným darem. Jakmile svůj dar objeví a ovládnou, musí jej na Úplňkové slavnosti předvést a složit přísahu, ve které přislíbí dar používat ku prospěchu celého kmene.
Ukázky

Agnes a zakázaná hora

349 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100