Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
ostatní

Omítky
V knize jsou přehledně popsány hlavní typy omítek i zásady jejich použití. Laikům poslouží např. při opravě vlastní chalupy a pomůže také profesionálovi na úrovni stavbyvedoucího nebo mistra.
ostatní
Ukázky

Omítky

149 Kč
(Ne)pošli to dál
Radek Banga alias Gipsy působí na české hiphopové scéně už od třinácti let. Od té doby vydal mnoho úspěšných nahrávek, získal řadu ocenění a vystupoval po celém světě. Kudy vedla jeho trnitá cesta ze zatuchlého žižkovského bytu až na proslulý festival v Glastonbury?
ostatní
Ukázky

(Ne)pošli to dál

249 Kč
Clay-Eva volá Londýn...
(1x)
Nově doplněné a opravené vydání knihy líčící osudy československých parašutistů skupiny Clay od výcviku v Británii za druhé světové války až po zpravodajskou činnost na Moravě za protektorátu.
ostatní
Ukázky

Clay-Eva volá Londýn...

179 Kč
Dcery vzdoru
(1x)
Po obsazení Polska Němci musely židovské ženy a dívky, hrdinky této knihy, přihlížet, jak němečtí okupanti vraždí jejich rodiny a sousedy. Staly se nedobrovolnými svědkyněmi zkázy celých komunit původního obyvatelstva.
ostatní
Ukázky

Dcery vzdoru

349 Kč
Jdi!
Třetí díl pamětí Otakara Husáka začíná jeho záměry do budoucna. Po skončení bojů o Slovensko se oženil, chtěl opustit armádu a věnovat se podnikání. Prezident Masaryk s ním ale měl jiné plány! Husák tak pokračoval ve službě, byl povýšen na generála.
ostatní
Ukázky

Jdi!

249 Kč
Kniha přívlače
Jedinečná publikace o lovu dravých ryb přívlačí patří mezi nejkomplexnější knihy, které se nejen u nás, ale i v celé Evropě v posledních třiceti letech objevily. Její autor Václav Fikar, mezinárodně známý odborník, publicista a autor mnoha knih s rybářskou tematikou, v ní na základě osobních dlouholetých zkušeností fundovaně, ale přitom čtivě vysvětluje principy a osvědčené postupy a pomůcky této jedinečné rybářské disciplíny.
ostatní
Ukázky

Kniha přívlače

319 Kč
Krasoprostor
V záplavě rad a návodů na to, jak si uklidit a uspořádat domov, nabízí Jana Zhořová něco víc. Inspirativní a originální výtvarnice a bloggerka přichází s ideou krasoprostoru – bydlení na základě vašich jedinečných životních postojů, emocí a vztahů.
ostatní
Ukázky

Krasoprostor

249 Kč
Mučen pro víru
Jméno Haralana Popova se stalo ve své době symbolem odvahy křesťanů žijících za železnou oponou. Původně spravoval největší protestantský sbor v Bulharsku a ve své vlasti patřil k nejhorlivějším kazatelům evangelia.
ostatní
Ukázky

Mučen pro víru

96 Kč
Můj život a Adolf Loos
Ve svých velmi osobních vzpomínkách vykresluje Elsie Altmann-Loos s jemnými nuancemi obraz Adolfa Loose, jak ho poznala v soukromí, ale i obraz celé epochy… Vídeň, Paříž a Côte d’Azur jsou zastávky na jejich společné cestě.....
ostatní
Ukázky

Můj život a Adolf Loos

249 Kč
Nikdy se nevzdávej!
Inspirativní životní příběh stoletého Bena Ferencze, vyšetřovatele nacistických válečných zločinů, známého jako „žalobce zla“.
ostatní
Ukázky

Nikdy se nevzdávej!

189 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 301 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 31 > >>