Nejprodávanější Kniha - srpen 2021
druhý stupeň

Broučci
Vyprávění o rodině svatojánských broučků, jejichž prací je v noci svítit lidem, vyšlo poprvé v roce 1876 a díky neutuchající oblibě čtenářů se již dočkalo více než stovky vydání.
druhý stupeň

Broučci

239 Kč
Dějepis do kapsy pro 2. stupeň ZŠ - 11%
Strč školu do kapsy! 192 kartiček se základním učivem z dějepisu můžeš mít stále u sebe. Na jedné straně kartičky je otázka, na druhé správná odpověď. Sestav si vlastní sadu a procvičuj témata, která právě probíráte ve škole.
druhý stupeň

Dějepis do kapsy pro 2. stupeň ZŠ

89 Kč
79 Kč
Gorila a já - 11%
(1x)
Hlavní hrdinkou knihy je osmiletá Jonna, která žije v dětském domově. Ředitelka ji nemá ráda a ochotně ji předá k adopci děsivé Gorile, která do domova jednoho dne přijede v otlučeném Volvu. Gorila žije na skládce a živí se prodejem šrotu.
druhý stupeň

Gorila a já

269 Kč
239 Kč
Král Špunt
(1x)
Komiks z tajemných moří.
druhý stupeň

Král Špunt

89 Kč
Příšerná teta - 6%
(4x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
druhý stupeň

Příšerná teta

330 Kč
310 Kč
Putování za nejmocnějším kouzlem - 11%
Napínavý příběh obyčejné holčičky Josefinky, která najde zvláštní prstýnek. Kamínek v něm tvoří zakletá slza, která jednou za sto let roztaje. Když roztaje jinde než na prvním nádvoří zámku lesní pohádkové říše, zastaví se běh vody a uschne celý les.
druhý stupeň

Putování za nejmocnějším kouzlem

176 Kč
156 Kč
Světoví Češi - 11%

Prostřednictvím textu a komiksu dává kniha nahlédnout do lidských osudů výjimečných osobností, které vynikly ve svém oboru, případně otevřely novou cestu vývoje.

druhý stupeň

Světoví Češi

260 Kč
231 Kč
Tři banány - 11%

Někde ve vesmíru je určitě Pohádková planeta. Rakety možná záhy přistanou na Marsu, na Venuši, na Jupiteru nebo kdekoli jinde, ale na tuhle planetu se mohou dostat pouze ti, kdo nezapomněli na pohádky. A jak se tam dostanou?

druhý stupeň

Tři banány

332 Kč
295 Kč
Calvin a Hobbes 10: Všude je spousta pokladů - 11%
(1x)
Pokud jste malý kluk s poněkud svébytným názorem na morálku, domácí úkoly, úklid a školní docházku, nemůžete mít lepšího parťáka než tygra. A co na tom, že se ostatním jeví jako plyšový. Hlavně když s vámi prožívá všemožná dobrodružství.
druhý stupeň

Calvin a Hobbes 10: Všude je spousta pokladů

179 Kč
159 Kč
Cyklotoulky - 20%
Společenská stolní hra Cyklotoulky vychází z oblíbeného televizního cestopisného seriálu. Nyní můžete objevovat zajímavosti České republiky nejen ze sedla kola, ale i doma společně se svými přáteli.
Užijte si zábavnou kvízovou hru !
druhý stupeň
Ukázky

Cyklotoulky

499 Kč
399 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 141 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 15 > >>