Nejprodávanější knihy - srpen 2021
psychologie

Rodina a rodinná terapie - 11%
Jedna ze stěžejních knih zakladatele strukturální terapie, v níž jsou rozebrány základní myšlenky tohoto směru rodinné terapie.
psychologie

Rodina a rodinná terapie

329 Kč
292 Kč
Sociální vztahy v organizaci a jejich management
Tato publikace si klade za cíl být zdrojem informací nejen pro pracovníky a manažery oddělení lidských zdrojů, ale též pro výkonný management řady firem, veřejných institucí a neziskových organizací.
psychologie

Sociální vztahy v organizaci a jejich management

134 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.
psychologie

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Ženské příběhy I. - 11%
(2x)
Příběhy, které vycházejí z pravdivé zkušenosti několika desítek odvážných žen, které se rozhodly promluvit nahlas o tom, co je tichým tabu.
psychologie

Ženské příběhy I.

257 Kč
228 Kč
Diagnostika vztahů - 6%
Snad i díky této knize pochopíme cestu naší duše a budeme ji moci následovat. Čím více sladíme náš život se směrem naší duše, tím méně budeme poučováni a zklamáni.
psychologie

Diagnostika vztahů

306 Kč
288 Kč
Knížka pro tatínky - 11%
Kniha přináší odpovědi na otázky, které s těhotenstvím, porodem a péčí o malé dítě muže napadají.
psychologie

Knížka pro tatínky

314 Kč
279 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
psychologie

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Psychologie 1. díl - 11%
Učebnice jako jediná na trhu se zaměřuje přímo na potřeby žáků studujících obor sociální činnost. V prvním díle je žákům předkládána problematika obecné a vývojové psychologie se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
psychologie

Psychologie 1. díl

242 Kč
215 Kč
Psychologie 2. díl - 11%
Učebnice je přímo určená pro studenty oboru sociální činnost, jako jediná na trhu. Ve druhém díle je žákům předkládána problematika psychologie osobnosti, komunikace a psychodiagnostiky se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
psychologie

Psychologie 2. díl

206 Kč
183 Kč
ADHD - 11%
ADHD je anglická zkratka názvu attention deficit hyperactivity disorder neboli porucha s deficitem pozornosti a hyperaktivitou. Tato příručka shrnuje všechny základní moderní poznatky o poruše pozornosti s hyperaktivitou, jinak též hyperkinetické poruše.
psychologie

ADHD

171 Kč
152 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 192 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 > >>