Nejprodávanější tituly - srpen 2021
horory

Noční kousky
(2x)
Sbírka povídek inspirovaná rytinami malíře Jacquese Callota. V souhrnném celku vychází tato klasická sbírka v češtině vůbec poprvé od doby svého vydání v roce 1817.
horory

Noční kousky

269 Kč
Když teče krev
(2x)
Čtyři dosud nepublikované novely Stephena Kinga nabízejí kromě tradičně očekávaných nadpřirozených hororových témat i zcela nové pohledy na povahu zla.
horory

Když teče krev

369 Kč
Rybář
(2x)
Na severu státu New York vytéká z přehradní nádrže Ashokan potok, o kterém se mnoho neví – vlastně ani to, jak dlouho už tudy teče.
horory

Rybář

359 Kč
Světová válka Z
(1x)
Světová válka Z (World War Z) Maxe Brookse je hororový, ale velmi realistický a emotivní román o světové válce se zombie. Není to ale klasický horor se zombie, kniha svou realistickou kulisou připomíná knihy Stephena Kinga nebo Toma Clancyho.
horory

Světová válka Z

333 Kč
Krvavá zima
(2x)
Walking Dead v magických kulisách Islandu. Dospívající dívka Bergljót musí trávit zimní prázdniny s tatínkem a malým bráchou. Netuší, že se v jejím životě změní úplně všechno. Přičiněním nelidských bytostí totiž kolem ní začnou umírat lidé.
horory
Ukázky

Krvavá zima

359 Kč
Dracula
(3x)

Bessův Dracula, věrný v tématu a atmosféře doby, umně zeštíhlený k lepší plynulosti děje a k lepšímu využití vizuálních možností příběhu, ale hlavně opatřený kresbou, která bere dech.

horory
Ukázky

Dracula

619 Kč
Frankenstein - 10%
(1x)
Frankenstein is the most famous novel by Mary Shelley: a dark parable of science misused. Victor Frankenstein, a brilliant but wayward scientist, builds a human from dead flesh. Horrified at what he has done, he abandons his creation.
horory

Frankenstein

329 Kč
296 Kč
Písně mrtvého snivce
Debutová sbírka povídek jednoho z největších současných autorů weird fiction, velmistra hororového žánru, spisovatele, který od osmdesátých let minulého století spřádá podivné příběhy, v nichž z nočních můr vystupuje iracionalita existence.
horory

Písně mrtvého snivce

332 Kč
Temná půle
Stvořit George Starka bylo snadné, zbavit se ho bude mnohem těžší… Spisovatel Ted Baumont je obviněn ze série brutálních vražd. Nejenže byly na místě zločinu nalezeny jeho otisky prstů, svědčí proti němu i další důkazy. Ted prohlašuje, že je nevinen.
horory

Temná půle

378 Kč
Ústav
(1x)
Psychicky děsivý stejně jako Žhářka a s úžasnou dětskou imaginací kultovního To je Ústav dramatickým příběhem o dobru a zlu ve světě, kde hodní kluci vždy nevyhrají.
horory

Ústav

441 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 46 položek
1 2 3 .. 5 > >>