Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2021
psychologie

Grafologie pro zdraví, sex a vztahy - 11%
Revoluční využití grafologie v léčení těla a duše člověka. Každý člověk se během života dopouští chyb, zažívá neúspěchy, trápení... Logicky pak hledá východiska a odpovědi na otázky „proč se mi to děje a co s tím mohu udělat?“
psychologie

Grafologie pro zdraví, sex a vztahy

214 Kč
190 Kč
Hněv a jeho smysl - 11%
Rozpoznání hněvu a fantazií s ním spojených je cestou, jak uvést do rovnováhy vztah mezi já a okolním světem. Kniha je určena psychologům, psychoterapeutům a čtenářům se zájmem o populárně psychologickou tematiku.
psychologie

Hněv a jeho smysl

278 Kč
247 Kč
Máma a smysl života - 11%
Máma a smysl života je dlouho očekávaným volným pokračováním Yalomova bestselleru Láska a její kat.
psychologie

Máma a smysl života

323 Kč
287 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
psychologie

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Jak drahé je zdarma? - 11%
(3x)
Autor této vysoce ceněné knihy vám na konkrétních, překvapivých příkladech, které jsou podloženy jeho výzkumy, předvede, jak se rozhodovat lépe – a jak už nikdy nesednout marketingu na vějičku.
psychologie

Jak drahé je zdarma?

287 Kč
255 Kč
Sociální psychologie - 14%
Autoři srozumitelnou a přehlednou formou vymezují předmět sociální psychologie, pojednávají mimo jiné o sociálním chování, o sociální inteligenci, komunikaci i sociálních skupinách.
psychologie
Ukázky

Sociální psychologie

511 Kč
439 Kč
Vývojová psychologie - 14%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
psychologie

Vývojová psychologie

427 Kč
367 Kč
Dětská klinická psychologie - 11%
Kniha, která zahrnuje nejdůležitější oblasti psychodiagnostiky, psychoterapie a klinického poradenství, již po mnoho let úspěšně slouží klinickým psychologům jako základní učebnice.
psychologie

Dětská klinická psychologie

629 Kč
559 Kč
Úzkost a obavy - 11%
Kniha shrnuje poznatky o generalizované úzkostné poruše a o způsobech terapeutické intervence, kterou nejčastěji představuje kombinace psychoterapie a farmakoterapie.
psychologie

Úzkost a obavy

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 199 položek
<< < 1 .. 18 19 20