Nejprodávanější tituly - srpen 2021
romány

Poupátka
(9x)
Jizvy na dětské duši jen tak nezmizí. Zneklidňující román nositelky Ceny Jiřího Ortena.
romány

Poupátka

314 Kč
Na smrt
(13x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
romány
Ukázky

Na smrt

358 Kč
Heřmánkové údolí
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
romány
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Němci
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

339 Kč
Chaloupky
(4x)
František a Florián, dva chlapci z českého vnitrozemí, se shodou okolností dostávají krátce po vzniku Československé republiky do pohraniční oblasti Krušných hor.
romány

Chaloupky

296 Kč
Tchyně
(2x)
Lucy svou tchyni poznala před pěti lety. Ačkoli se k ní Diana tehdy chovala přátelsky a zdvořile, Lucy okamžitě poznala, že nesplňuje její představy. I přesto se jí snažila vždycky zavděčit. Teď se našlo Dianino tělo a vedle něj dopis na rozloučenou.
romány

Tchyně

269 Kč
Maria Montessoriová - Učitelka nové doby
(1x)
Maria Montessoriová byla výrazná osobnost, pocházela ze zámožné italské rodiny, v roce 1896 se stala první doktorkou medicíny v Itálii, zajímala se o výchovu mentálně postižených dětí a o otázku dětských nervových nemocí, později se věnovala propagaci svého programu vzdělávání.
romány

Maria Montessoriová - Učitelka nové doby

269 Kč
Řeka v Troji
Když Elise neví, jak dál, vždycky se vydá k řece.
romány

Řeka v Troji

242 Kč
Rome
Třetí ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
romány

Rome

260 Kč
Pláž v Chorvatsku
(3x)
Odplujte do krásného Chorvatska za letním sluncem, třpytivě tyrkysovým mořem a romantickým příběhem, který nedokážete odložit, dokud ho nedočtete!
romány

Pláž v Chorvatsku

359 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 169 položek
1 2 3 .. 17 > >>