Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2021
erotika

Její třešničky
(1x)
Jak jsem ji potkal? Gentleman se přece nechlubí. Naštěstí nejsem gentleman. Nejdřív jsem jí zaplatil za věneček (tím myslím zákusek, ale o to nejde), vzápětí jsem ji defloroval. A potom? Nechal jsem jí vizitku a odešel odtamtud jako král.
erotika

Její třešničky

269 Kč
Sex v Praze 2
(3x)
Nouzový stav. Jestli to bude trvat Devět a půl týdne, neboli 66 dní, tak napíšu nový erotický román, řekla spisovatelka kamarádce uprostřed nouzového stavu, který byl vyhlášen v pátek 13. března 2020.
erotika

Sex v Praze 2

238 Kč
Kniha o
(1x)
„KNIHA O“ je sbírka více než tří set erotických textů z pera spisovatelů uznávaných, zatracovaných i anonymních, bohatě ilustrovaná výtvarníky napříč staletími.
erotika

Kniha o

399 Kč
Kontrakt
(5x)
Může láska někoho doopravdy změnit? Katharine pracuje pro šéfa Richarda, bezohledného tyrana, který se nikdy neohlíží na nikoho a na nic. Potřebuje práci, a tak musí strpět jeho nekonečné požadavky a ponižování.
erotika

Kontrakt

296 Kč
Ochránce
(4x)
Smyslný erotický román od bestsellerové autorky Jodi Ellen Malpasové.
erotika

Ochránce

359 Kč
Frivolní příběhy
Poslední svazek humorně laděných erotických povídek obsahuje i příbady detektiva Sukovce. Příběhy ze života zvířat a i pohádky a bajky pro dospělé, kteří příliš netrpí mravními předsudky.
erotika

Frivolní příběhy

315 Kč
První experimentální
Šest úsměvných eroticky laděných povídek s překvapivou pointou sepsaných pro pobavení velectěného publika.
erotika

První experimentální

89 Kč
Vášnivý svůdník
Románky na jednu noc by se měly prožít s někým vhodným – s někým, kdo je magicky svůdný, nebo naopak úplně politováníhodný. Rozhodně ale ne s někým, jako je on.
erotika

Vášnivý svůdník

331 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2