Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - srpen 2021
ženy

Tajemství z Osvětimi
Stojím před esesmanem na vratkých, třesoucích se nohou. Nemám odvahu pohlédnout mu do tváře… Přikládá bič k mému krku. Předpokládám, že zanedlouho do tohoto pohybu vloží veškerou sílu a přidusí mě tak, že nebudu moci dýchat. Za m je vše jinak.
ženy

Tajemství z Osvětimi

359 Kč
Doma je všude
(1x)
Paměti slavné rakouské novinářky narozené v Praze.
ženy

Doma je všude

296 Kč
Čas na TE.BE
Šikovných a kreativních lidí není nikdy dost – a právě proto vznikl lifestylový a hobby pořad Čas na TE.
ženy

Čas na TE.BE

332 Kč
Hana Hegerová - Královna šansonu
(1x)
Druhé, rozšířené vydání knihy Miroslava Graclíka se snaží představit život a kariéru této významné zpěvačky a osobnosti československé kultury v biografii, která je prokládána množstvím fotografií, citátů a rozhovorů.
ženy

Hana Hegerová - Královna šansonu

449 Kč
Letenka do neznáma
(3x)
Fascinující příběh Elišky Krausové-Chaves, sestry spisovatele Ivana Krause, politologa Michaela Krause a moderátora Jana Krause, která na jaře roku 1968 vyrazila do Kolumbie zdokonalit svoji španělštinu, jako by jela na Slapy!
ženy
Ukázky

Letenka do neznáma

330 Kč
Hrdinky - Příběhy významných českých žen - 11%
(1x)
Byly odvážné. Mnohdy předběhly dobu. Šly si za svým a někdy za odvahu zaplatily cenu nejvyšší. Ale svým příběhem inspirovaly tisíce a miliony dalších žen, které dnes díky nim mohou žít svobodně a podle svých představ.
ženy
Ukázky

Hrdinky - Příběhy významných českých žen

359 Kč
319 Kč
Odstřelovačky z II. světové války
V roce 1942, kdy si východní fronta vyžádala životy několika milionů sovětských vojáků, začala Rudá armáda do služby povolávat desítky tisíc žen, většinou ve věku kolem dvaceti let, aby pomohly bránit zemi proti nacistické invazi.
ženy

Odstřelovačky z II. světové války

179 Kč
Deník šílené markraběnky
(5x)
Zita Pallavicini, dědička starých šlechtických rodů rakousko-uherské monarchie, popisuje ve své knize historii své české i uherské rodiny, složitosti života aristokracie, své lásky i slabosti.
ženy
Ukázky

Deník šílené markraběnky

234 Kč
Máme na vybranou
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ženy

Máme na vybranou

359 Kč
Kábulská škola krásy - 64%
(1x)
Autorka založila v Kábulu otevřela kadeřnickou školu. Ve své knize nabízí nevšední vyprávění, v němž s vřelostí a humorem líčí životní příběhy žen, jež se sešly proto, aby si společně osvojily umění trvalé ondulace, přátelství a svobody.
ženy
Ukázky

Kábulská škola krásy

238 Kč
85 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>