Nejprodávanější Kniha - srpen 2021
psi

Border kolie pod lupou:
Po první knize uznávané trilogie Carol Priceové Border kolie pod lupou: Povaha, která přinesla neotřelé poznatky o tom, jak funguje mozek border kolií, se autorka nyní zaměřila na to, jak se border kolie učí. Co by měla obsahovat výchova vašeho psa?
psi

Border kolie pod lupou:

449 Kč
Vystavování je hra
Máme pro vás ty nejlepší průvodce – Michaelu Čermákovou, zkušenou vystavovatelku i posuzovatelku, a Františka Šustu, známého trenéra zvířat.
psi

Vystavování je hra

269 Kč
Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos
Obrovskou výhodou noseworku je, že je vhodný pro všechny psy a v případě vhodného nácviku všechny psy ohromně baví. S noseworkem často začínají lidé, kteří mají psa staršího a kvůli věku či zdravotnímu stavu se s ním nemohou věnovat jiným sportům.
psi

Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos

269 Kč
Psi – příruční atlas
Přehledný a praktický atlas psů, upravený v menším „cestovním“ formátu, klade důraz na české prostředí a zahrnuje tradiční osvědčená plemena, popisuje podrobně vlastnosti psů a uvádí tipy na výcvik i zkušenosti českých chovatelů.
psi

Psi – příruční atlas

269 Kč
Neznám druhé takové zvíře, jako je pes
RNDr. František Šusta, PhD. pracoval deset let jako profesionální trenér zvířat v zoo a získal i řadu mezinárodních ocenění. Poté, co se krom exotů začal věnovat i psům, užasl nad oddaností a tolerancí, kterou projevují ve vztahu ke svým páníčkům.
psi

Neznám druhé takové zvíře, jako je pes

269 Kč
Z lovce společníkem
Psi loveckých plemen se dají snadno vycvičit k tomu, pro co byli vyšlechtěni, ale se zvládáním běžných situací, ve kterých se mohou ocitnout při každodenním provozu, to už může být těžší, a to i přes jejich společenskou povahu.
psi

Z lovce společníkem

314 Kč
Cvičení a hry se psem
Hrajete si rádi se svým čtyřnohým kamarádem a hledáte různé nápady a podněty? Tato příručka vám nabízí spoustu námětů na hry zaměřené na koncentraci, obratnost, aportování či hledání předmětů.
psi

Cvičení a hry se psem

143 Kč
Border kolie
Carol Priceová strávila s border koliemi celý život – cvičí je, sportuje s nimi, miluje je a píše o nich články i knihy. Překlad té nejnovější (ve Velké Británii vyšla v listopadu 2013) držíte právě v ruce.
psi

Border kolie

629 Kč
Jezevčík
Tato knížka vám poskytne informace o všem důležitém, co byste měli vědět o výběru, péči a výchově jezevčíka. Dozvíte se, jak psa správně krmit i jak pečovat o jezevčíka s nadváhou.
psi

Jezevčík

116 Kč
Od sebe!
Praktická příručka o tom, jak se vypořádat s agresí psa vůči jiným psům. Poradí vám, jak psího agresora přecvičit, jak se naučit rozlišovat různé druhy psí agrese a jak snižovat hladinu strachu u psa. A to vše samozřejmě pozitivními výcvikovými metodami.
psi

Od sebe!

179 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>