Nejprodávanější knihy - srpen 2021
Česká republika

Jací jsou? - Češi - 11%
Nový zábavný průvodce popisuje českou povahu, tradice a životní styl. My všichni samozřejmě víme, čím žijeme, co máme rádi a čemu věříme. V knize ale zjistíte, jak nás vidí ve světě, a to není totéž.
Česká republika

Jací jsou? - Češi

134 Kč
119 Kč
Kolem Česka za 66 dní - 11%
Tomáš Lachman (*1956) se vyučil elektrikářem ve Škodovce, poté absolvoval Střední průmyslovou školu v Plzni, kde se nakonec usadil. Povoláním projektant a elektrikář, od roku 1997 jako podnikatel na volné noze.
Česká republika

Kolem Česka za 66 dní

224 Kč
199 Kč
Ottův atlas Na elektrokolech po Čechách
První publikace svého druhu na českém trhu vznikla následkem stále rostoucí obliby e-kol u českých cykloturistů a tím i jejich poptávky po titulu, který by se zaměřil na toto rychle se rozvíjející odvětví cyklistiky. E-kola boří hranice....
Česká republika
Ukázky

Ottův atlas Na elektrokolech po Čechách

179 Kč
Tajemství plzeňských vod
Kniha o plzeňských řekách, potocích, studánkách, rybnících a nádržích volně navazuje na předchozí dílo Jana Hajšmana Tajemství plzeňských kopců. Kniha představí jejich historii i současnost, stavby na jejich březích, události, které se tam staly.
Česká republika
Ukázky

Tajemství plzeňských vod

179 Kč
Šumava Františka Malocha
(7x)
Cesta k pramenům řeky Otavy dvojím pohledem.
Česká republika
Ukázky

Šumava Františka Malocha

186 Kč
Toulavá kamera 21 - 11%
(1x)
Jak je již zvykem, v předvánočním čase vychází další díl knižní verze populárního televizního pořadu Toulavá kamera. Vedle tradiční padesátky tipů v ní najdete také exkluzivní soutěž a bonusové samolepky do svého Toulavého deníku!
Česká republika

Toulavá kamera 21

296 Kč
263 Kč
Horní Berounka : vodácko-tábornická mapa - 11%
Dekorativní kreslená vodácko-tábornickká mapa Berounky od Plzně po Skryje a Týřovice na okraji Křivoklátska v měřítku 1:70 000 kreslíře Marko Čermáka.
Česká republika

Horní Berounka : vodácko-tábornická mapa

35 Kč
31 Kč
Toulky Beskydami 2 - 11%
Velký milovník a znalec Beskyd Richard Sobotka vypráví o půvabu zdejší krajiny, kráse dřevěných kostelíků, rozhleden a zámků, ale také jak se na nich slastně žilo, nebo kde hledat nejhezčí místo pro poslední odpočinutí.
Česká republika

Toulky Beskydami 2

260 Kč
231 Kč
Výlety pro každého po Čechách - 11%
Inspirativní výlety po krásách Čech. Naleznete zde trasy jak pro rodiny s dětmi, tak zdatnější dospělé. Kromě základního popisu je každý výlet doplněn mapou, informacemi o trase, možnostmi občerstvení a odkazuje na kulturní i přírodní zajímavosti. V
Česká republika

Výlety pro každého po Čechách

359 Kč
319 Kč
Země světa - 5/2021 - Pálava - 12%
Není to nijak velký lán světa. Takový klínek vsazený mezi Dyjsko-svratecký úval na západě a Kyjovskou pahorkatinu s Dolnomoravským úvalem na východě. Kousek jižní Moravy mezi Mikulovem a Břeclaví. Ale těch krás a požitků! Pálava a Zapálaví...
Česká republika

Země světa - 5/2021 - Pálava

68 Kč
60 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>