Nejprodávanější knihy - srpen 2021
kariéra

Nenásilná komunikace v praxi - 11%
(1x)
Čeká vás nepříjemné setkání se šéfem. Právě vám volala učitelka, aby si postěžovala na vaše dospívající dítě. Je večer a pohádali jste se s partnerem. Co uděláte?
kariéra

Nenásilná komunikace v praxi

314 Kč
279 Kč
První kroky v manažerské pozici - 11%
Získali jste svou první vedoucí pozici?
kariéra

První kroky v manažerské pozici

314 Kč
279 Kč
Zlá krev - 11%
(2x)
Jak mohla mladá dívka ošálit protřelé investory ze Silicon Valley, představitele americké armády i média, oslavující ji jako „Steva Jobse v sukních“?
kariéra

Zlá krev

359 Kč
319 Kč
Jak se stát disciplinovaným traderem - 11%
Emoce, kterým je vystaven každý burzovní obchodník, mají často zásadní vliv na úspěch jeho obchodů. Není proto divu, že mezi nejúspěšnější obchodníky patří ti, kteří se svou psychiku naučili ovládat a nepodléhají stresu.
kariéra

Jak se stát disciplinovaným traderem

350 Kč
311 Kč
Radikální otevřenost - 11%
Kim Scottová přichází po bohatých zkušenostech s vedením týmů v Silicon Valley s novým pojetím efektivního managementu – radikální otevřeností. Svěže napsaná kniha je návodem pro lídry, manažery nejrůznějších úrovní ...
kariéra

Radikální otevřenost

359 Kč
319 Kč
Co je nového v managementu
Futuristické vize předpokládaly, že rozvoj technologií každému z nás umožní v práci trávit méně času. I když se kolem nás změnilo mnoho, nejběžnějším modelem vztahů na pracovišti zůstává hierarchie nadřízený–podřízený.
kariéra
Ukázky

Co je nového v managementu

90 Kč
Lídři jedí poslední - 11%
(1x)
Autor Simon Sinek nabízí řešení, jak vybudovat stabilní a sebejistý tým, kde mají všichni pocit sounáležitosti a energii směřují k dosažení společného cíle.
kariéra

Lídři jedí poslední

314 Kč
279 Kč
Prodávat je lidské - 11%
(1x)
Tradiční způsoby prodeje a obchodničení jsou nenávratně minulostí, pro úspěšou prezentaci produktu či služby jsou nezbytné nové schopnosti a dovednosti.
kariéra

Prodávat je lidské

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2