Nejprodávanější knihy - srpen 2021
psychologie pro každého

Umění být nešťastný - 11%
V naší době, kdy se vše točí kolem hledání štěstí a kdy dokonalost a autonomie jako by byly normou, je mnoho lidí zároveň osamělých. Autor, známý belgický psychiatr, věří, že snaha o štěstí jako cíl života je chybná.
psychologie pro každého

Umění být nešťastný

269 Kč
239 Kč
Matrix Energetics - 11%
R.Bartlett zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice.
psychologie pro každého

Matrix Energetics

324 Kč
288 Kč
Soulcraft – síla duše - 11%
Stránky této knihy, vyplněné technikami soulcraftu, příběhy, básněmi a instrukcemi vás zvou pustit se na současnou, západní, na přírodě založenou pouť do divokých krajů vlastní duše.
psychologie pro každého

Soulcraft – síla duše

387 Kč
344 Kč
O funkcích práce a osobitosti - 11%
Publikace z r. 1938, v níž její autor, enfant terrible čs. avantgardy a bohémy 30. a 40. let, svým typickým, nekompromisním a čtivým stylem předkládá syntézu Freudovy psychoanalýzy a Adlerovy individuální psychologie.
psychologie pro každého

O funkcích práce a osobitosti

179 Kč
159 Kč
První pomoc pro vysoce citlivé - 11%
Švédská terapeutka ve své knize nabízí množství praktických návodů, jak může vysoce citlivý člověk svou citlivost konstruktivně využít.
psychologie pro každého

První pomoc pro vysoce citlivé

242 Kč
215 Kč
Sbohem, mami, sbohem, tati - 11%
Kniha se snaží co nejhlouběji zprostředkovat zkušenosti s procesem truchlení. Text je doplněn několika autentickými příběhy a velmi empatickými osobními úvahami.
psychologie pro každého

Sbohem, mami, sbohem, tati

302 Kč
268 Kč
Suchej únor - 11%
(3x)
Ve 28 příjemně odlehčených kapitolách představujeme alkohol ve všech jeho společenských rolích. Ať už je to spánek, sex, sport, práce, výchova dětí, zdraví, léčba, umění nebo alkohol za volantem.
psychologie pro každého

Suchej únor

359 Kč
319 Kč
Síla nevysloveného - 11%
(2x)
Jeden z nejznámějších českých dětských psychoterapeutů popisuje a komentuje průběh léčby pěti klientů během jednoho roku.
psychologie pro každého

Síla nevysloveného

323 Kč
287 Kč
Erkenne dein Ziel - 11%
Německá verze nejúspěšnější knihy Zdeňky Jordánové Poznej svůj cíl. Kniha vypráví o životních souvislostech a upozorňuje na základní úkol každého člověka - projevit se! Populárně-psychologický rádce.
psychologie pro každého

Erkenne dein Ziel

297 Kč
264 Kč
Král panna - 31%
Kniha Král panna vznikla jako interpretace ruské pohádky Car panna, v níž se vyskytuje mnoho důležitých archetypů postav: zemřelá matka, věčně nepřítomný otec, který se znovu ožení, macecha, která se zamiluje do nevlastního syna i osudová žena.
psychologie pro každého

Král panna

358 Kč
248 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 95 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>