Nejprodávanější tituly - srpen 2021
rodina a dítě

Ahoj, tati - 11%
(1x)
Praktická příručka pro nové tatínky (i pro ty nevlastní). Knížka obsahuje všechno, co nový táta potřebujete vědět – od vysvětlení nástrah početí, těhotenství a porodu, přes rady, jak při něm své partnerce nejlépe pomoci....
rodina a dítě

Ahoj, tati

314 Kč
279 Kč
Cvičení pro rozvoj čtení - 11%
Průpravná zábavná cvičení pro vytváření správných návyků při čtení, k tříbení rozlišovacích schopností, k rozvoji paměti a fonematického vnímání.
rodina a dítě

Cvičení pro rozvoj čtení

143 Kč
127 Kč
Dítě a mateřská škola - 20%
Nástup do mateřské školy je pro každé dítě jistě významným životním momentem. A nejen pro dítě, ale také pro jeho rodiče. Náhle se musí změnit celý rytmus rodiny a není to právě jednoduché období.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě a mateřská škola

246 Kč
197 Kč
Jak se domluvit s kojencem a batoletem - 14%
(1x)
Publikace se zabývá komunikací prostřednictvím gest a znaků,které děti používají místo slov, protože ještě neumí vůbec, a nebo plynně mluvit.
rodina a dítě
Ukázky

Jak se domluvit s kojencem a batoletem

213 Kč
183 Kč
Cvičení a sport v těhotenství - 20%
Vynikající, přehledná a srozumitelná příručka pro těhotnou ženu vychází z ryze českého prostředí. Je přístupná cenou, pojetím, volbou cvičení všem budoucím maminkám, doporučí jak se udržet ve fyzické kondici celé těhotenství.
rodina a dítě
Ukázky

Cvičení a sport v těhotenství

167 Kč
134 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
rodina a dítě

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Hádanky pro předškoláky od 4-5 let - 11%
Sborník testovacích úloh pro předškoláky.
rodina a dítě

Hádanky pro předškoláky od 4-5 let

89 Kč
79 Kč
Jídelníček kojenců a malých dětí - 20%
Publikace MUDr. Martina Gregory a Ing. arch. Dany Zákostelecké vám přináší nejen množství praktických rad, ale i výčet pravidel pro přípravu zdravé racionální dětské stravy, informace o druzích potravin a také bohatý receptář dětských pokrmů.
rodina a dítě
Ukázky

Jídelníček kojenců a malých dětí

144 Kč
115 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
rodina a dítě
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Rozkvétající žena - 11%
(1x)
Dívka Kora, přátelící se s delfínem, prochází vnitřními biologickými změnami za hluboké účasti moudrých žen. V době prvních měsíčků přijímá duchovní poučení o posvátnosti ženství.
rodina a dítě

Rozkvétající žena

97 Kč
86 Kč
Zobrazuji 371 - 380 z 381 položek
<< < 1 .. 36 37 38 39 > >>