Nejprodávanější knihy - srpen 2021
architektura

Neuvěřitelné pohledy do nitra strojů a staveb - 11%
Podíváš se do nitra jednoho z největších dalekohledů na světě v observatoři Palomar v USA, do ponorky z druhé světové války nebo do parní lokomotivy z 30. let 20. století. Dozvíš se, jak se žilo na středověkém hradě nebo jak to vypadá uvnitř tanku.
architektura

Neuvěřitelné pohledy do nitra strojů a staveb

269 Kč
239 Kč
Životy nejvýznačnějších malířů, sochařů a architektů - 11%
Životy nejvýznačnějších malířů, sochařů a architektů, jež Giorgio Vasari publikoval v roce 1550, kdy mu bylo necelých čtyřicet let, jsou nejzábavnější a nejtrvalejší knihou o výtvarném umění, která byla kdy napsána.
architektura

Životy nejvýznačnějších malířů, sochařů a architektů

673 Kč
598 Kč
Ironie aneb sebekritická neprůhlednost postmoderní architektury - 11%
Dějiny postmoderní architektury se už dávno uzavřely. Tento fakt podněcuje dnešní historiky architektury, a to dokonce i české, aby tyto dějiny zmapovali. Kniha Emmanuela Petita vyniká mezi takovými pokusy svým teoreticko-analytickým přístupem.
architektura

Ironie aneb sebekritická neprůhlednost postmoderní architektury

621 Kč
552 Kč
Jan Blažej Santini Aichel
(5x)
Unikátní luxusní celobarevná kniha v ochranném kufru obsahuje 564 kótovanách výkresů a 40 fotografií. Čtenářům je předložen nový pohled na vývoj sakrální architektury v naší zemi.
architektura

Jan Blažej Santini Aichel

4 700 Kč
99 domů 2 - 11%
(2x)
Druhý díl bestselleru 99 DOMŮ představuje dalších devadesát devět špičkových rodinných domů, které byly postaveny v uplynulých šesti letech v České republice.
architektura
Ukázky

99 domů 2

899 Kč
799 Kč
Hradní kaple III. Doba poděbradská a jagellonská - 11%
Závěrečný třetí svazek Hradních kaplí pojednává především o době vlády Jiřího z Poděbrad a Vladislava Jagellonského, byť panovník tehdy definitivně ztratil své postavení výsadního stavebníka.
architektura

Hradní kaple III. Doba poděbradská a jagellonská

296 Kč
263 Kč
Praha Václava Havla - 11%

Kniha Praha Václava Havla. Průvodce po stavbách spojených s životem dramatika, disidenta a prezidenta přibližuje stavby naší metropole, které jsou spojeny s osudy této mimořádné osobnosti.

architektura

Praha Václava Havla

296 Kč
263 Kč
Pražské usedlosti - 11%
Encyklopedie provázející čtenáře po pražských, zejména viničních, usedlostech se dočkává svého třetího vydání, kromě drobných upřesnění se dočkává změn zejména v rozsáhlé obrazové příloze, kde byly použity mnohé historické i nové fotografie.
architektura

Pražské usedlosti

347 Kč
308 Kč
Jakub Bursa a jihočeská venkovská architektura - 11%
(1x)
Fotograficky bohatě vybavená kniha se zabývá jihočeským venkovským stavebnictvím 19. století na základě průzkumu myšlenkového světa, životního stylu a řemeslnických zvyklostí dané doby.
architektura

Jakub Bursa a jihočeská venkovská architektura

351 Kč
312 Kč
Katedrála v Chartres - 11%
(1x)
Kniha historika umění Petra Kováče obsahuje rozsáhlý soubor fotografií, které byly většinou pořízeny po nedávném restaurování architektury, soch i sklomaleb chartreské katedrály.
architektura

Katedrála v Chartres

350 Kč
311 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>