Nejprodávanější knihy - srpen 2021
Evropa

Itinerario - 11%
(2x)
Dílo „Itinerario“ je cestopisem z pera nizozemského cestovatele Jana Huyghena van Linschoten, který v 80. letech 16. století strávil několik let v portugalských službách v Indii ve službách arcibiskupa z Goy.
Evropa
Ukázky

Itinerario

448 Kč
398 Kč
Jací jsou? - Francouzi - 11%
Zábavný průvodce francouzskou povahou, novinka. Nechte se inspirovat a poznejte jejich zvyky, tradice a životní styl. Dozvíte se, čím Francouzi žijí, jak se baví nebo proč jsou stále tak šik.
Evropa

Jací jsou? - Francouzi

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Norové - 11%
Chcete pochopit norskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Norů. Dozvíte se, jak pracují, co je baví, jak funguje norská rodina a společnost vůbec.
Evropa

Jací jsou? - Norové

134 Kč
119 Kč
Mnichov do kapsy - Lonely planet
Světové umění, úžasné technologie a proslulé pivo, závratná architektura a obrovské bohatství – Mnichov prostě plní své sliby.
Evropa

Mnichov do kapsy - Lonely planet

116 Kč
Nejhezčí dobrodružné výpravy po Česku a Slovensku - 11%
Zkušený cestovatel, který prošel celý svět, nezanedbává ani naši vlast a sousední Slovensko, kde je také spousta pozoruhodných míst, která je možné objevovat a která jsou krásná v každém ročním období.
Evropa

Nejhezčí dobrodružné výpravy po Česku a Slovensku

539 Kč
479 Kč
Peloponés a Athény - Víkend - 11%
Poznejte kultovní místa, kudy kráčela historie. Od Lví brány v Mykénách, stadionu v Olympii, přes divadlo v Epidauru, chrámy v Mystře až třeba po Apollonův chrám v Bassai.
Evropa

Peloponés a Athény - Víkend

251 Kč
223 Kč
Poznáváme Německo - Lonely planet
Na německé krajině je něco nepopiratelně uměleckého zvlněné, dunami lemované pobřeží, temné lesy, romantická říční údolí, alpské štíty i rozlehlé vinice.
Evropa

Poznáváme Německo - Lonely planet

269 Kč
Prázdniny v Evropě - 11%
(5x)
Vložte řízek mezi chleby a vydejte se za čtvrtým prázdninovým dobrodružstvím s Ladislavem Ziburou. Stopování nezemřelo. To jen někteří stopaři.
Evropa

Prázdniny v Evropě

404 Kč
359 Kč
Řecko velký průvodce - 11%
Nový velký průvodce Řeckem představuje podrobně celou zemi. Kromě turistických cílů a památek se věnuje také historii a současnosti Řecka, tradicím, kultuře, gastronomii i přírodě. Hlavní devizou této knihy jsou velkolepé barevné fotografie.
Evropa

Řecko velký průvodce

711 Kč
632 Kč
Expedice - 11%
(1x)
Výtvarnici, která nemá ráda zimu, natolik zaujme tajemný osud polární expedice, že vystuduje medicínu a vydá se na vlastní pěst po jejích stopách. Kniha plná textu, fotografií, ledu a vášně.
Evropa

Expedice

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>