Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
ekonomie

Podvojné účetnictví 2020 - 20%
Pro všechny, kteří mají zájem dobře se naučit podvojně účtovat!
ekonomie
Ukázky

Podvojné účetnictví 2020

203 Kč
162 Kč
Pozitivní leader - 20%
Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu? Bývalý prezident evropského Microsoftu, Jan Mühlfeit, shrnul své mnohaleté zkušenosti ve vedení lidí do čtyř kroků.
ekonomie
Ukázky

Pozitivní leader

299 Kč
239 Kč
Umění míru - 20%
„Umění míru má doplňovat to, co schází.“ – Morihei Uešiba Inspirativní učení, která toto vydání obsahuje, nám ukazují, že pravá cesta bojovníka se zakládá na soucitu, moudrosti, nebojácnosti a lásce k přírodě.
ekonomie
Ukázky

Umění míru

99 Kč
79 Kč
Management kvality pro 21. století - 20%

Management kvality od A do Z Nejnovější publikace autorského kolektivu, tvořeného zkušenými pedagogy katedry managementu kvality VŠB-TU Ostrava je věnována soudobým koncepcím, přístupům, metodám a nástrojům rozvoje managementu kvality, směřujícího od pouhé kvality výrobků a služeb ke kvalitě a excelenci celých organizací.

ekonomie
Ukázky

Management kvality pro 21. století

349 Kč
279 Kč
Marketing na Facebooku a Instagramu - 20%

Efektivní reklama na sociálních sítích krok za krokem Facebook a Instagram umožňuje i těm nejmenším firmám oslovit potenciální zákazníky. Tato kniha je prakticky orientovaným průvodcem, zaměřeným na celkový proces online komunikace, od založení firemních účtů, až po nastavení dynamických reklam a jejich optimalizaci.

ekonomie
Ukázky

Marketing na Facebooku a Instagramu

249 Kč
199 Kč
Úvod do podnikové ekonomiky - 20%
Kniha seznamuje se základy řízení majetku a finančních zdrojů podniku a objasňuje základní ekonomické veličiny v podniku, financování a finančního rozhodování.
ekonomie
Ukázky

Úvod do podnikové ekonomiky

254 Kč
203 Kč
Finanční analýza - 20%
Třetí, kompletně aktualizované vydání knihy zohledňuje všechny změny v oblasti účetnictví, které od roku 2016 vstoupily v platnost. Nová legislativa přinesla změny v účetních výkazech, které jsou používané ve finanční analýze.
ekonomie
Ukázky

Finanční analýza

280 Kč
224 Kč
Podniková ekonomika - klíčové oblasti - 20%
Rádi byste rozuměli základům finanční a investiční činnosti podniku, pronikli do řízení nákladů, výnosů a cash flow nebo pochopili problematiku řízení nákupu?
ekonomie
Ukázky

Podniková ekonomika - klíčové oblasti

297 Kč
238 Kč
Vedení lidí, týmů a firem - 20%
Páté vydání dnes již klasického díla uznávaného českého odborníka na management přináší nejužitečnější poznatky, které rozhodují o úspěšnosti manažerů a lídrů.
ekonomie
Ukázky

Vedení lidí, týmů a firem

305 Kč
244 Kč
WTF? - 20%
Technologický vývoj nabral překotné tempo, celá společnost stojí na rozcestí a my se užasle ptáme: WTF? Co se to děje? Připraví nás roboti o práci? A když ne roboti, tak obří společnosti typu Uber a Amazon? Zničí fake news demokracii?
ekonomie
Ukázky

WTF?

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>