Nejprodávanější tituly - srpen 2021
horory

Země divů
(2x)
Druhý román autorky vypráví úžasný, strhující a hrůzu nahánějící příběh Bennettovy rodiny. Kniha je provokativní, filozofická a budete ji číst jedním dechem.
horory

Země divů

359 Kč
Země kanibalů
(3x)
Pětice slovenských vysokoškoláků přilétá do Peru, aby se obeznámila se životem běžných obyvatel, mimo ta nejtypičtější turistická centra.Naši zvídaví a neohrožení dobrodruzi se tak ocitnou v místech, o jakých se jim ani nesnilo.
horory

Země kanibalů

224 Kč
Berserk 2
(1x)
Guts nikdy nemá nouzi o protivníky – dokonce ani o takové, kteří se vracejí z mrtvých! Proti Černému šermíři totiž tentokrát stojí aristokrat s ďábelskými schopnostmi a vlastní armádou.
horory

Berserk 2

269 Kč
Berserk 3
(1x)
Guts bojuje ze všech sil, ale jeho ďábelský protivník je příliš mocný a k jeho porážce bude třeba víc než jen hrubá síla a šermířský um. A i kdyby se snad našel někdo, kdo by mu dokázal pomoci, jistě to nebude zadarmo...
horory

Berserk 3

269 Kč
Čarodějnice z černého lesa
Sbírka třinácti temně laděných příběhů spisovatele a kreslíře Miroslava Zacpala, odehrávajících se jak v cizině, tak v českých zemích.
horory
Ukázky

Čarodějnice z černého lesa

99 Kč
Dům u hřbitova
(2x)
Na hřbitově Bachelor’s Grove stojí zvláštní dům. Mezi místními se povídá, že jej obchází přízrak, a není proto divu, že stavení se téměř každý už léta vyhýbal a k návštěvě lákal pouze uctívače ďábla…
horory

Dům u hřbitova

314 Kč
Nezkrotný berserkr
Nemilosrdný bojovník z drsného světa „meče a magie“ se záhadným způsobem ocitá v dnešní moderní době a musí ochránit svého čerstvě získaného přítele před zlým čarodějem, usilujícím o jeho život.
horory

Nezkrotný berserkr

539 Kč
Smyčka medúzy a jiné příběhy
Povídkový soubor, jenž jistě potěší všechny příznivce tohoto klíčového představitele moderního hororu.
horory

Smyčka medúzy a jiné příběhy

398 Kč
Duch domu Ashburnů
(3x)
O tomto domě se šířily podivné zvěsti bezmála sto let. Jeho majitelka, Edith, odmítala nechat kohokoli vstoupit dovnitř a nedaleké městečko navštěvovala jen málokdy. Po její smrti zdědila dům její jediná příbuzná, Adrienne.
horory

Duch domu Ashburnů

314 Kč
Outsider
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
horory

Outsider

441 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>