Nejprodávanější tituly - srpen 2021
hudba

Dějiny opery. Posledních 400  let.
(2x)

Dějiny opery zasvěceně rozebírají mnohá díla největších skladatelů, od Monteverdiho a Händela přes Mozarta a Verdiho až po Wagnera, Strausse, Pucciniho, Berga či Brittena.

hudba

Dějiny opery. Posledních 400 let.

898 Kč
Don Giovanni na Ovocném trhu
Italská opera se neustále těší velkému zájmu milovníků klasické hudby a je často využívána i v kinematografii a dalších uměleckých produkcích. Árie v libozvučné italštině tak má v povědomí mnohem širší okruh posluchačů, a každý si je může kromě divad
hudba

Don Giovanni na Ovocném trhu

441 Kč
Génius v nás
Audiokniha obsahuje příběhy, návody a nástroje, jak odhalit genialitu a kreativitu v každém z nás.
hudba
Ukázky

Génius v nás

369 Kč
Dávám, tak ber
Knižní profil folkrockové skupiny Marsyas hudebního publicisty Vojtěcha Lindaura vznikl jako pestrá koláž faktografických údajů a osobních vzpomínek autora na setkávání s touto skupinou i jejími jednotlivými protagonisty.
hudba
Ukázky

Dávám, tak ber

190 Kč
Nikdo to tu nepřežije
(1x)
Monografie o americkém rockovém zpěváku 60. let Jimu Morrisonovi a skupině The Doors. odle knihy byl napsán scénář k filmu The Doors režiséra Olivera Stonea.
hudba

Nikdo to tu nepřežije

268 Kč
Mozart ve Vídni
Obsáhlá monografie posledních deseti let Mozartova života. Braunbehrens ukazuje umělce na pozadí všedního dne josefínské Vídně – jak žil, jak bydlel, jak pracoval a jak cestoval.
hudba

Mozart ve Vídni

297 Kč
Písně kapely Aktual
První kompletní vydání textů Knížákovy skupiny Aktual převážně z let 1968 - 72.
hudba

Písně kapely Aktual

44 Kč
Svět jiné hudby
Publicista a muzikolog Z. K. Slabý předkládá čtenářům fundovaně – zároveň však velmi čtivým způsobem – několik stovek hesel pokrývajících oblast alternativní, avantgardní, improvizované, progresivní a experimentální hudby.
hudba

Svět jiné hudby

849 Kč
Grafické partitury a koncepty
Publikace obsahuje deset komentářů v česko-anglické mutaci k jednotlivým grafickým a konceptuálním partiturám a jejich nahrávkám na vloženém CD.
hudba

Grafické partitury a koncepty

837 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 29 položek
<< < 1 2 3