Nejprodávanější tituly - srpen 2021
specifické problémy a poruchy

Náš zázračný příběh - 11%
(1x)
Dětí narozených díky asistované reprodukci každým dnem přibývá, a i tyto děti jednoho dne bude zajímat ,,Jak jsem vlastně přišel na svět?” Právě při hledání odpovědí na tyto zvídavé otázky je kniha „Náš zázračný příběh“ tím pravým pomocníkem.
specifické problémy a poruchy
Ukázky

Náš zázračný příběh

314 Kč
279 Kč
Není hláska jako hláska - 11%
Pracovní sešit je určen předškolním dětem, které mají problémy se sluchovou diferenciací. Jejich řeč je hůře srozumitelná pro mnohočetnou dyslalii neboli patlavost. Tyto děti mluví často rychle, bez sluchové kontroly, nedokážou opravit svůj vlastní n
specifické problémy a poruchy

Není hláska jako hláska

149 Kč
132 Kč
Cvičení a terapie pro děti s autismem, Aspergerovým syndromem, ADD, ADHD, Poruchou smyslového zpracování a jinými poruchami učení - 11%
Tato kniha, která je zároveň cvičebním manuálem, napsala autorka pro rodiče s dětmi s autismem, Aspergerovým syndromem, ADD, ADHD, poruchou smyslového zpracování a jinými poruchami učení.
specifické problémy a poruchy

Cvičení a terapie pro děti s autismem, Aspergerovým syndromem, ADD, ADHD, Poruchou smyslového zpracování a jinými poruchami učení

268 Kč
238 Kč
Přemůžeme autismus? - 11%
Ve 2., aktualizovaném vydání knížky Přemůžeme autismus? přibližuje čtenářům nové komplexní přístupy celostní medicíny, které ukazují, že autismus nemusí být celoživotní hendikep.
specifické problémy a poruchy

Přemůžeme autismus?

251 Kč
223 Kč
Říkanky pro upevnění hlásky R, Ř - 11%
Publikace z cyklu logopedických textů Jitky Tučkové určených převážně dětem, které mají v řeči větší obtíže než pouze výslovnostní. Obsahuje ilustrované básničky, které slouží k upevnění vývojově nejtěžších hlásek R a Ř v různých pozicích ve slově.
specifické problémy a poruchy

Říkanky pro upevnění hlásky R, Ř

131 Kč
116 Kč
Říkanky pro upevnění hlásek Č,Š,Ž - 11%
Kniha je pátou publikací z cyklu logopedických textů určených převážně dětem, které mají v řeči větší obtíže než pouze výslovnostní. Přímo navazuje na knihu Říkanky pro upevnění hlásek C, S, Z.
specifické problémy a poruchy

Říkanky pro upevnění hlásek Č,Š,Ž

131 Kč
116 Kč
Budu správně mluvit - 14%
Chodíte s dítětem na logopedii? Pak je tento titul určen právě vám. Naučí vás pochopit nejen příčiny nejčastějších problémů s řečí, ale především principy metodických postupů, které se při odstraňování poruch používají.
specifické problémy a poruchy

Budu správně mluvit

232 Kč
199 Kč
Cvičení pro rozvoj čtení - 11%
Průpravná zábavná cvičení pro vytváření správných návyků při čtení, k tříbení rozlišovacích schopností, k rozvoji paměti a fonematického vnímání.
specifické problémy a poruchy

Cvičení pro rozvoj čtení

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 28 položek
<< < 1 2 3