Nejprodávanější tituly - srpen 2021
česká

Za oknem
(1x)
Za vším hledej číslo 19.
Nemoc, kterou se během pár měsíců nakazily miliony lidí a která ochromila ekonomiku světa, se jmenuje Covid-19. V reakci na ni se 19 spisovatelů rozhodlo pomoci v boji proti jejím dopadům.
česká
Ukázky

Za oknem

222 Kč
Zuzanin dech
(16x)
Co všechno udrží člověka při životě, když se svět kolem hroutí?
česká
Ukázky

Zuzanin dech

332 Kč
Hurikán Ivan
(1x)
Předseda České pirátské strany v knize mluví o svém dětství a dospívání, o poměrech, z nichž pochází, o své adolescentní nespoutanosti, průšvizích během středoškolského pobytu v USA, o divokém pití a hraní po hospodách…
česká

Hurikán Ivan

269 Kč
Každý něco tají
Příběh z prostředí filmových herců a jejich všedních i svátečních dní nabízí nejen poutavé a napínavé čtení, ale klade také otázky, v jaké společnosti žijeme a jaké etické mantinely jsme schopni svému jednání klást.
česká
Ukázky

Každý něco tají

204 Kč
Umění mrdati
(1x)
Kontroverzní dílko připisované Vítězslavu Nezvalovi. Kniha je stylizována do formy dopisu z první poloviny 19. století. Otevřené, poeticky opsané rady mají být návodem i poučením, jak obstát jako milovník ve světě tělesné smyslnosti a ženské náruče.
česká
Ukázky

Umění mrdati

50 Kč
Z Izrastiny s láskou
(7x)
Ve své knize se ostřílený reportér a laureát ceny Magnesia Litera vyznává z hluboké náklonnosti k Izraeli, Palestině a jejich obyvatelům.
česká
Ukázky

Z Izrastiny s láskou

313 Kč
Ochlazení
(5x)
Nové vydání románu Michaela Žantovského Ochlazení nelze nazvat doslovně „špionážním thrillerem z blízké budoucnosti“, jak uvádí podtitul knihy. Ochlazení je už dnes svým způsobem thrillerem z horké současnosti.
česká
Ukázky

Ochlazení

295 Kč
Myšlenky za volantem
(7x)
Kniha Marka Ebena Myšlenky za volantem představuje soubor sloupků a fejetonů, které vycházely časopisecky v letech 2014–2021, druhé vydání je rozšířené o čtyři nové texty.
česká

Myšlenky za volantem

134 Kč
Drak spí
(7x)

Některá tajemství je lepší zapomenout.

V zapadlé jihočeské vesničce se před čtrnácti lety odehrálo něco, o čem Eliščina matka už nikdy nechtěla mluvit. Dospělá Eliška se teď vrací, aby dávné události pochopila.

česká
Ukázky

Drak spí

359 Kč
Pierot, Na krev
(7x)
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí.
česká

Pierot, Na krev

268 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>