Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021

1794. Tři Růže
(4x)

Rok 1794, Stockholm. Matka oplakává dceru zavražděnou o svatební noci. Jejím podezřením však nikdo nenaslouchá, a tak poprosí o pomoc jediného, který zbyl: jednorukého drába truchlícího nad smrtí přítele...

Ukázky

1794. Tři Růže

298 Kč
Láska mezi gondolami
Za benátské noci karnevalu se mohou dít zázraky! Pokud se ukryjí pod maskami, tak lišícími se od toho, jak vypadají ve všední den, mohou se sblížit… třeba princ a pokojská!
Ukázky

Láska mezi gondolami

69 Kč
Nebezpečná místa
(1x)
Když se v otevřeném hrobě najde tělo mladé ženy, je k němu přivolána inspektorka Lottie Parkerová, která si klade otázku, zda to není nedávno zmizelá Elizabeth Byrneová. Jenže to není jediná žena, která se pohřešuje.
Ukázky

Nebezpečná místa

279 Kč
Ruleta vášně v Monte Carlu
(1x)
Alexi: Musel jsem tě poslat pryč. Příliš moc bys mně připomínala, co se stalo. To, co se stát nemělo. Provinila ses, nejvíce ze všeho ale tím, že bys mně už napořád připomínala, jak moc jsem se provinil já…!
Ukázky

Ruleta vášně v Monte Carlu

69 Kč
Uranova
(4x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
Ukázky

Uranova

198 Kč
Umění mrdati
(1x)
Kontroverzní dílko připisované Vítězslavu Nezvalovi. Kniha je stylizována do formy dopisu z první poloviny 19. století. Otevřené, poeticky opsané rady mají být návodem i poučením, jak obstát jako milovník ve světě tělesné smyslnosti a ženské náruče.
Ukázky

Umění mrdati

50 Kč
Andělin popel
(5x)
„Když se ohlédnu za svým dětstvím, divím se, jak se mi vůbec podařilo přežít. Bylo to samozřejmě mizerné dětství: šťastné dětství vám za to skoro nestojí.
Ukázky

Andělin popel

239 Kč
Skleněné domy
(2x)
Když se na halloweenském večírku ve Three Pines ukáže záhadná postava v černé masce a černém hábitu, v Armandu Gamachovi a ostatních obyvatelích vesnice nejprve vzbudí jen zvědavost. Jenže dalšího rána se stejná postava objeví znovu, tentokrát na návsi.
Ukázky

Skleněné domy

299 Kč
Zapovězená touha
(1x)
O tom, že Allison byla už od puberty tajně zakoukaná do Zanea, nejlepšího přítele svého bratra, věděly jen její deníčky. A pak se její představy začaly plnit, když se čirou náhodou ocitla se Zanem v ráji na romantickém ostrůvku na Bahamách.
Ukázky

Zapovězená touha

69 Kč
Chaloupky
(6x)
František a Florián, dva chlapci z českého vnitrozemí, se shodou okolností dostávají krátce po vzniku Československé republiky do pohraniční oblasti Krušných hor.
Ukázky

Chaloupky

199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>