Nejprodávanější tituly - srpen 2021

Dcera železného draka

Nejtemnější fantasy a drsný kyberpunk. Příběh o dospívání, jaký jste ještě nikdy nečetli, se odehrává na pozadí pochmurného nihilistického světa plného neřešitelných problémů a třídních střetů.

Ukázky

Dcera železného draka

403 Kč
Chaloupky
(4x)
František a Florián, dva chlapci z českého vnitrozemí, se shodou okolností dostávají krátce po vzniku Československé republiky do pohraniční oblasti Krušných hor.

Chaloupky

296 Kč
0 Tu, svazek první
(25x)

Historický životopis pojednávající o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby....

Ukázky

0 Tu, svazek první

403 Kč
Ukradený syn
(8x)
Toto je biografický a investigativní příběh ženy, kterou „rozvinutý stát“ díky své aroganci téměř zničil.
Ukázky

Ukradený syn

269 Kč
Skleněné domy
Když se na halloweenském večírku ve Three Pines ukáže záhadná postava v černé masce a černém hábitu, v Armandu Gamachovi a ostatních obyvatelích vesnice nejprve vzbudí jen zvědavost.

Skleněné domy

386 Kč
Falešná hodnota
Nové dobrodružství Petera Granta… a zároveň nový rozjezd! Jsme stále v Londýně, ale Peter už nepracuje u metropolitní policie. Po uzavření případu Muže bez tváře a dalších peripetiích se Peter usazuje a připravuje se na otcovskou roli...
Ukázky

Falešná hodnota

313 Kč
Vězeňkyně v ráji
(1x)
Byl sice druhorozeným synem krále, a vladaře v sobě nezapřel. Byl zvyklý, že se vždy plní jeho vůle, a všichni ji plnili rádi, protože jeho rozhodnutí byla správná. A před lety se Zakary rozhodl, že Violet je povrchní dámička, a začal jí pohrdat.
Ukázky

Vězeňkyně v ráji

69 Kč
Můj zapomenutý sňatek
(1x)
Brooke byla úplně jiná… Ne, její tvář se nezměnila, ale to, co bylo podstatné… černá se proměnila na bílou! Jenže Lorenzo nemá ani tušení, že ženu, která se po osmnácti měsících probrala z komatu… vlastně nezná.
Ukázky

Můj zapomenutý sňatek

69 Kč
Modrá kočka
(3x)
Mnohovrstevnatý román dává život několika různorodým hrdinům, mnichům, jeptiškám, zahaleným tajemstvím, bábám bylinkářkám, silným ženám i chudákům. Druhý román Martyny Bundy jistě potěší milovníky kvalitní literatury a magického realismu.
Ukázky

Modrá kočka

358 Kč
Maminko, nekřič!
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.

Maminko, nekřič!

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>