Nejprodávanější Kniha - srpen 2021
historické osobnosti

Poctivý Abe
Životopisný román zachycuje dramatickou životní dráhu Abrahama Lincolna od jeho mládí a jinošství, kdy si jako kupecký mládenec čtoucí v krámě knihy vysloužil přezdívku "poctivý Abe", přes mužná léta až k jeho zvolení presidentem .
historické osobnosti

Poctivý Abe

89 Kč
Prosím stručně
(7x)
Kniha Václava Havla je volným pokračováním Dálkového výslechu. Jde o literární koláž, ve které se střídají tři žánry: rozhovor, výňatky z instrukcí spolupracovníkům na Hradě a deníkové zápisy z doby práce na tomto textu.
historické osobnosti

Prosím stručně

89 Kč
Francesco Giuseppe I - 11%
Císař František Josef I. vtiskl době svého panování výraznou pečeť a?stal se posléze ztělesněním starého Rakouska 19. století. Pozvednut na trůn v roce 1848 jako mladý princ, vládl císařství pevnou rukou plných 68 let. Italská Verze publikace.
historické osobnosti

Francesco Giuseppe I

315 Kč
280 Kč
Baťové versus Československo - 11%
(2x)
Autor knihu rozdělil mezi hlavní tři protagonisty Tomáš Baťa st. (1876), J. A. Baťu a Tomáše Baťu ml. (1914). Snaží se provést ekonomickou a právní analýzu z pohledu znalostí roku 2021.
historické osobnosti

Baťové versus Československo

198 Kč
176 Kč
Císař František Josef I. - Mýty a pravda - 11%
Jaký byl císař František Josef I. v soukromí? Na tuto otázku dává Katrin Unterreiner mnoho odpovědí a představuje tak různé pohledy na muže, jenž stál 68 let v čele mocné monarchie a podílel se na utváření evropských dějin.
historické osobnosti

Císař František Josef I. - Mýty a pravda

287 Kč
255 Kč
Dějiny a osudy - 11%
Během více než deseti let, co jsme s Ivošem ve Vojenském historickém ústavu společně sdíleli jednu kancelář, jsem od něj slýchal snad nejvíc jednu větu: „A o tomhle bychom mohli napsat malej, roztomilej článeček...“,
historické osobnosti

Dějiny a osudy

405 Kč
360 Kč
Demokracie a občanské ctnosti - 11%
(2x)

Petr Pithart je nepřehlédnutelnou intelektuální a politickou osobností českých dějin a českého usilování o svobodu a demokracii.

historické osobnosti
Ukázky

Demokracie a občanské ctnosti

806 Kč
716 Kč
Z deníku odstřelovačky - 11%
Roza Šaninová, jejíž vzpomínky se nyní dostávají do rukou českému čtenáři, patřila k nejznámějším sovětským odstřelovačkám za druhé světové války.
historické osobnosti

Z deníku odstřelovačky

251 Kč
223 Kč
50 největších panovníků Evropy od Alexandra Velikého po Alžbětu II - 11%
Kdo pařil mezi nejvýznamnější panovníky Evropy? A kdo byl naopak nejmocnější? Kniha Největší panovníci Evropy vám umožní nahlédnout do zákulisí mocenských bojů, které po dlouhá léta utvářely podobu Evropy.
historické osobnosti

50 největších panovníků Evropy od Alexandra Velikého po Alžbětu II

314 Kč
279 Kč
Augustin z Hipponu - 11%
(2x)
Životopis jednoho z nejvýznamnějších křesťanských myslitelů – sv. Augustina.
historické osobnosti
Ukázky

Augustin z Hipponu

448 Kč
398 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 103 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>