Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
pro děti a mládež

Kodex Katachi - 20%
Ósaka je třetím největším městem Japonska. Leží na ostrově Honšú a je jedním z nejdůležitějších průmyslových center a přístavů tohoto ostrova. Zde začíná příběh dvou kamarádů, Kazuakiho Nagata a Shigekiho Kumury.
pro děti a mládež
Ukázky

Kodex Katachi

120 Kč
96 Kč
Lunasterové - Let přes kameny - 20%

Druhý díl fantasy série od autorky Časodějů vás zavede ke hvězdám, ale i do Prahy nebo Benátek! Nebezpečné dobrodružství Tima, Celest a Alexe pokračuje. Okamžik, který rozhodne o osudu celého dvoutvářného světa, se blíží a oni mají být při tom.

pro děti a mládež
Ukázky

Lunasterové - Let přes kameny

299 Kč
239 Kč
Pět temných osudů - 20%
(1x)

Sestra se postaví sestře, mrtví nemrtvým. Velkolepé finále série Temné koruny. Po hrozivém střetu s královnou Katharine leží povstání v troskách. Julesina kletba se vymkne kontrole a je pouze na Arsinoe, aby našla lék.

pro děti a mládež
Ukázky

Pět temných osudů

299 Kč
239 Kč
Podivuhodný dům slečny Zvířené - 20%
Magický a podmanivý fantasy příběh pro děti o odvaze, chybování a sebepřijetí, v němž se setkáte se slečnou Zvířenou, duchem španělského matadora, třemi dětmi, dvanácti opicemi a se smečkou bengálských tygrů.
pro děti a mládež
Ukázky

Podivuhodný dům slečny Zvířené

212 Kč
170 Kč
Star Wars - Darth Bane 1. Cesta zkázy - 20%
(1x)

Vždy dva mají být; ne více, ne méně. Jeden aby moc ztělesňoval, druhý aby po ní toužil. První svazek trilogie o legendární postavě řádu Sithů. Bývalý horník Dessel prchá před republikovými vojáky a vstoupí do řad sithské armády. V ní zažije tvrdý křest ohněm v krutých bojích proti Jediům.

pro děti a mládež
Ukázky

Star Wars - Darth Bane 1. Cesta zkázy

249 Kč
199 Kč
Star Wars - Darth Plagueis - 20%

Plagueis byl nejmocnější sithský lord, jaký kdy žil. Může se stát i jediným, který nikdy nezemře? Darth Plagueis je jeden z nejnadanějších sithských lordů všech dob. Netouží po ničem jiném než po moci a obává se jen toho, že ji ztratí. Jako učedník bezvýhradně přijme nemilosrdné praktiky Sithů.

pro děti a mládež
Ukázky

Star Wars - Darth Plagueis

279 Kč
223 Kč
Star Wars - Thrawn. Spojenectví - 20%

Thrawn musí čelit své budoucnosti. Vader zase své minulosti. Na Batuu, hraničním světě Neznámých oblastí, zapouští kořeny hrozba Impériu. Existuje zatím jen v náznacích, císař Palpatine však přesto pověří jejím prošetřením své nejschopnější zástupce: nemilosrdného vykonavatele lorda Dartha Vadera a brilantního stratéga velkoadmirála Thrawna.

pro děti a mládež
Ukázky

Star Wars - Thrawn. Spojenectví

319 Kč
255 Kč
Studie kouzel - 20%

Kořeny kouzel sahají hluboko. Druhý díl akční fantasy série.  Po útěku z Ixie má Jelena v Sitii, dlouho ztracené domovině, šanci znovu se setkat s rodinou. Ale cizí země má vlastní tajemství, a navíc zde s Jelenou jednají jako s nepřítelem. A to i ti, kteří by měli stát na její straně - třeba vlastní bratr.

pro děti a mládež
Ukázky

Studie kouzel

299 Kč
239 Kč
Světla nad močálem - 20%
(2x)
Lena ukončila svůj život v močálu naprosto dobrovolně. Důvodů, proč už nechtěla zůstat mezi lidmi, měla víc než dost. Teď je z ní navka, budoucí bludička. Aby se jí stala, musí získat všechny potřebné dovednosti, a především vykonat klíčové – nalákat do močálu lidskou duši.
pro děti a mládež
Ukázky

Světla nad močálem

209 Kč
167 Kč
Aréna smrti - 20%
(4x)
Jmenuji se Katniss Everdeenová a posílají mne zemřít. V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou.
pro děti a mládež
Ukázky

Aréna smrti

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 67 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>