Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2021
cestování

Jací jsou? - Němci - 11%
Zábavný průvodce německou povahou je tady! Popisuje odlehčenou čtivou formou, jací Němci skutečně jsou. Dozvíte se, proč jsou hrdí na svou výkonnost, organizaci, disciplínu a preciznost, jaký mají smysl pro humor, ale také jak funguje rodina.
cestování

Jací jsou? - Němci

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Švýcaři - 11%
Nový zábavný průvodce popisuje povahu a životní styl Švýcarů. Dočtete se detaily z jejich každodenního života, jak pracují, čemu věří a jak se baví.
cestování

Jací jsou? - Švýcaři

134 Kč
119 Kč
Polsko - Inspirace na cesty - 11%
Nové vydání průvodce Polskem představuje nejatraktivnější lokality. Navštivte vybraná památná místa, královská města, městečka, hrady, poznejte místní přírodu a ochutnejte zdejší speciality. Vydejte se po stopách Chopina, Koperníka nebo Schindlera...
cestování

Polsko - Inspirace na cesty

233 Kč
207 Kč
Stopy bílého muže - Voda včera, dnes a zítra - 11%
Strhující výprava za podstatou problémů, které se stále palčivěji dotýkají každého z nás Období, kdy naše civilizace určovala chod dějin, je minulostí. Nejde už o to, jak světu vládnout, ale jak v jeho novém uspořádání přežít.
cestování

Stopy bílého muže - Voda včera, dnes a zítra

44 Kč
39 Kč
Žena v polární noci - 11%
(5x)

„Všeho nech a přijeď za mnou!“ Právě tohle napsal své mladé ženě její manžel, který se v té době živil jako lovec kožešin na Západním Špicberku.

cestování

Žena v polární noci

269 Kč
239 Kč
Jací jsou? - Řekové - 11%
Zábavný průvodce řeckou povahou představuje Řeky ze všech stran. Dozvíte se, co je pro ně důležité, čím žijí, jak funguje řecká rodina i společnost. Rozdvojená osobnost Řeků fascinuje historiky už celá staletí.
cestování

Jací jsou? - Řekové

134 Kč
119 Kč
Kolem Česka za 66 dní - 11%
Tomáš Lachman (*1956) se vyučil elektrikářem ve Škodovce, poté absolvoval Střední průmyslovou školu v Plzni, kde se nakonec usadil. Povoláním projektant a elektrikář, od roku 1997 jako podnikatel na volné noze.
cestování

Kolem Česka za 66 dní

224 Kč
199 Kč
Ottův atlas Na elektrokolech po Čechách
První publikace svého druhu na českém trhu vznikla následkem stále rostoucí obliby e-kol u českých cykloturistů a tím i jejich poptávky po titulu, který by se zaměřil na toto rychle se rozvíjející odvětví cyklistiky. E-kola boří hranice....
cestování
Ukázky

Ottův atlas Na elektrokolech po Čechách

179 Kč
Rozhledny České republiky - 11%
(1x)
Kompletní přehled 421 rozhleden.
cestování

Rozhledny České republiky

539 Kč
479 Kč
Tajemství plzeňských vod
Kniha o plzeňských řekách, potocích, studánkách, rybnících a nádržích volně navazuje na předchozí dílo Jana Hajšmana Tajemství plzeňských kopců. Kniha představí jejich historii i současnost, stavby na jejich březích, události, které se tam staly.
cestování
Ukázky

Tajemství plzeňských vod

179 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 158 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>