Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2021
hudba

Oddanost
(1x)
Proč člověk píše? Takovou otázku si klade básnířka, spisovatelka a hudebnice Patti Smith ve svém eseji. Ve vyprávění, jaké čtenář zná z její poslední knihy M Train, nás opět zavádí do svých běžných dní.
hudba

Oddanost

178 Kč
Průlety folkovou pamětí
Tato kniha není dějinami českého folku, natož Juppovým slovníkem naučným. Autor se v ní úspěšně pokusil o skládačku událostí, setkání, postřehů a střípků, které se prolínaly desítkami let. Je to knížka o muzice, o době, o životě a světě kolem.
hudba

Průlety folkovou pamětí

315 Kč
Texty / Lyrics 1961 – 2012
Třísvazkový dvojjazyčný komplet přináší kompletní Dylanovy texty od počátku jeho kariéry do současnosti, tj. od alba Bob Dylan z roku 1961 po poslední autorské album The Tempest z roku 2012, a k tomu ještě texty písní nezařazené na studiová alba.
hudba

Texty / Lyrics 1961 – 2012

1 348 Kč
V náruči dejvický noci
Zpěvák, textař a skladatel Ivan Hlas v rozhovoru s Marcelou Titzlovou připomíná pestré okamžiky svého života, včetně těch, o kterých dosud veřejně nehovořil. Od první kytary, která mu záhadně spadla z nebe, přes báječná Šakalí léta pod psa ...
hudba

V náruči dejvický noci

242 Kč
Dějiny opery. Posledních 400  let.
(2x)

Dějiny opery zasvěceně rozebírají mnohá díla největších skladatelů, od Monteverdiho a Händela přes Mozarta a Verdiho až po Wagnera, Strausse, Pucciniho, Berga či Brittena.

hudba

Dějiny opery. Posledních 400 let.

898 Kč
Don Giovanni na Ovocném trhu
Italská opera se neustále těší velkému zájmu milovníků klasické hudby a je často využívána i v kinematografii a dalších uměleckých produkcích. Árie v libozvučné italštině tak má v povědomí mnohem širší okruh posluchačů, a každý si je může kromě divad
hudba

Don Giovanni na Ovocném trhu

441 Kč
Jak udělat revoluci
(3x)
Struhující, burcující a šokující vzpomínky členky skupiny Pussy Riot, jinak též studentky filozofie a aktivistky za lidská práva v Rusku. Obdržela několik mezinárodních cen.
hudba

Jak udělat revoluci

251 Kč
M Train. Vzpomínky
(2x)
Nový titul zpěvačky, básnířky a spisovatelky Patti Smith, autorky slavné knihy Just Kids, je ojedinělým autobiografickým záznamem.
hudba

M Train. Vzpomínky

314 Kč
Viktor Kalabis
(1x)
Monografie Viktor Kalabis představuje obsáhlý a komplexní pohled na život a dílo jednoho z nejvýznamnějších českých komponistů 2. poloviny 20. století.
hudba

Viktor Kalabis

426 Kč
Z lásky oheň pohřební
Mick Wall ve své nejnovější knize přináší neobyčejně pronikavý a aktuální pohled na skutečný příběh The Doors a zároveň i na velmi inspirativní prostředí Los Angeles a celé Kalifornie tehdejší doby.
hudba

Z lásky oheň pohřební

116 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>