Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
zdraví a výchova dětí

Odemykání dětského potenciálu - 20%
(1x)

Každé dítě je génius, jen potřebuje objevit své přirozené talenty. Od autora bestselleru Pozitivní leader. Knižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají.

zdraví a výchova dětí
Ukázky

Odemykání dětského potenciálu

279 Kč
223 Kč
Sourozenci - o spravedlivé výchově - 20%

Pomozte svým dětem vzájemně spolupracovat a pomáhat si! V této knize naleznete odpovědi na otázky, které si asi jako každý rodič dvou a více dětí zaručeně kladete, a navíc se dozvíte i mnoho dalšího.

zdraví a výchova dětí
Ukázky

Sourozenci - o spravedlivé výchově

149 Kč
119 Kč
Dobrodružství animace - 20%
Kniha pro děti, které se touží stát alespoň na chvíli filmovou hvězdou, nebo režisérem vlastního filmu. I předškolní děti podle této knihy pochopí, jak se takový animovaný film dělá. Ty malé děti za malé asistence, a ty větší děti úplně samy.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Dobrodružství animace

90 Kč
72 Kč
Péče o novorozence a kojence - 20%
Hledáte spolehlivou radu a pomoc při péči o novorozené děťátko? Tato příručka českých odborníků vám ji poskytne. Přehledný rádce pro novopečené maminky si získal velkou oblibu a nyní vychází již ve čtvrtém vydání.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Péče o novorozence a kojence

203 Kč
162 Kč
Slzy raného dětství - 20%
Tato kniha vám dodá potřebnou sebedůvěru a pomůže vám zůstat s dítětem i během náročnějších okamžiků v citovém spojení. Slzy raného dětství popisují nový způsob zacházení s dětským pláčem od okamžiku narození až do osmi let věku.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Slzy raného dětství

159 Kč
127 Kč
Moderní didaktika - 20%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Moderní didaktika

679 Kč
543 Kč
Na cestě od lilie k růži - 20%
Publikace o netradičně tradicionalistické metodě výchovy, založené na zásadách waldorfské pedagogiky a čerpající z duchovního odkazu českého pedagoga Přemysla Pittera, je určena všem, kdo pečují o děti předškolního věku.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Na cestě od lilie k růži

135 Kč
108 Kč
Detoxikace pro dlouhý život - 20%
V historii lidstva není detoxikace ničím neznámým, ovšem dnes se více než v minulosti stává podstatnou součástí prevence a léčby chronických nemocí.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Detoxikace pro dlouhý život

99 Kč
79 Kč
Jak připravit dítě do 1. třídy - 20%
Cílem předškolní přípravy není dítě předem naučit číst a psát, „aby mu to pak ve škole pěkně šlo“, ale zajistit především maximální a harmonický rozvoj schopností, které umožní, aby dítě bylo ve správný čas při výuce čtení, psaní a počítání úspěšné.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Jak připravit dítě do 1. třídy

254 Kč
203 Kč
Porod a budoucnost Homo sapiens - 20%
Tato kniha je o tom, proč vyslovovat otázky, které se týkají možné transformace Homo sapiens v souvislosti s tím, jak přicházíme na svět.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Porod a budoucnost Homo sapiens

150 Kč
120 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>